075-2340777 premiumkeur@gmail.com
Premiumkeur B.V.

Bouwkundige Keuring Landsmeer


Bouwkundige keuring Landsmeer Bel 075-2340777 en maak een afspraak met Premiumkeur voor een erkende en gecertificeerde bouwkundige keuring Landsmeer.
Lees de recensies van tevreden consumenten die door de inspecteurs van Premiumkeur een bouwkundige keuring hebben laten uitvoeren. Premiumkeur is een NHG erkend en NEN 2767 gecertificeerd bouwkundig adviesbureau. De inspecteurs van Premiumkeur zijn bekend in Landsmeer.

Klik op de link voor alle diensten van Premiumkeur. Klik op de link voor alle kosten van een bouwkundige keuring in Landsmeer.

Lees een schokkend krantenartikel over Zaanse makelaars die stiekem samenwerken met lokale woning inspecteurs. Dit zijn de bedrijven waar de Zaanse makelaars graag mee samenwerken en daarom bevelen ze u deze bedrijven aan: Perfectkeur, Woningkeur, Homekeur en DDKeuring. 

Lees een leerzaam artikel over funderingsproblemen en een artikel met de beste bouwkundige tips als je een huis wilt gaan kopen in Landsmeer.

De inspecteurs die voor Premiumkeur werken voeren wekelijks bouwkundige keuringen uit in de Zaanstreek-Waterland zoals: Zaandam, Zaandijk, Koog aan de Zaan, Westzaan, Oostzaan, Uitgeest, Den Ilp, Ilpendam, Jisp, Wormer, Wormerveer, Krommenie, Assendelft, Wijdewormer, Markenbinnen, Oostknollendam en Westknollendam.

Bouwkundige keuring of een specialistisch onderzoek


Heeft u last van vochtproblemen in uw huis. Een advies nodig over energiebesparing. Een lekkage bij het dak of het vermoeden van een funderingsgebrek dan kunt bij Premiumkeur ook terecht voor een specialistisch onderzoek zoals: een funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie in Landsmeer, vochtinspectie, een energie scan van uw huis, opleveringskeuring, nulmeting en een meerjarenonderhoudsplan.

U vindt Premiumkeur in het telefoonboek.

Lees een interessant artikel over Premiumkeur in de Quote.

 

 

Bouwkundige keuring met verbouwingsadvies


Fred heeft onze bouwkundige keuring gedaan en wat waren we hier blij mee.
Hij heeft veel ervaring en zijn ervaring als aannemer is heel waardevol aangezien wij hem gelijk om advies konden vragen over onze verbouwplannen. Maar nog waardevoller is zijn eerlijke advies. Mochten wij ooit nog een huis kopen dan zullen we Fred zeker weer benaderen.
En de uitnodiging voor een bezoek na verbouwing staat! Nu op naar de koop met een gerust hart.

 

De bouwkundige keuring van Premiumkeur is heel grondig en uitgebreid


Voor een bouwkundige keuring gingen wij op zoek naar een goede partij die ons (toekomstig) huis in Landsmeer goed kon keuren en natuurlijk (lekker Hollands) niet de duurste van de markt was. Met Fred Tokkie hebben wij deze 2 vliegen in 1 klap geslagen.

Met een zeer kritische blik heeft Fred ons toekomstige huis van onder tot boven helemaal geïnspecteerd en ging daarbij verder dan je mag verwachten. Waar andere keurmeesters stoppen zodra zij het dak niet goed kunnen bereiken of het luik van de kruipruimte te krap vinden, klimt Fred met al het gemak (en lenigheid) het dak op en met veel gemanoeuvreer de kruipruimte in om ook daar goed een beeld te kunnen krijgen van de situatie.

Door de tijdsnood – die Fred goed aanvoelde – zorgde hij er ook voor dat het rapport kant-en-klaar diezelfde dag nog bij ons in de mail zat en konden wij met voldoende argumenten richting de verkopende partij om toch nog wat van de prijs te krijgen. Ook daartoe had Fred nog flink wat goede tips gegeven.

Kortom: Zeer tevreden over Fred, zijn kritische blik en manier van rapporteren en de volgende keer – mocht het nodig zijn – dan schakelen wij hem ook zeer zeker weer in.

 

bouwkundige keuring Landsmeer (1)
bouwkundige keuring Landsmeer (2)
bouwkundige keuring Landsmeer (3)
bouwkundige keuring Landsmeer (4)

Premiumkeur is financieel niet afhankelijk van makelaars


Erg fijne keurders. Wij hadden een overeenkomst bod op een woning in Landsmeer enkele maanden geleden, een oud huis dat volgens het makelaarskantoor in goede conditie verkeerde. Het makelaarskantoor raadde een keurder aan, maar wij zijn toch onze eigen weg ingeslagen en bij Premiumkeur uitgekomen.

Daan kwam de bouwkundige keuring uitvoeren en dat heeft hij zeer vakkundig uitgevoerd. Het huis had zoveel mankementen dat het ongeveer 2 ton zou kosten om het weer op te knappen. Overal bleek dat de eigenaar de laatste 40 jaar zelf alles had opgeknapt en dat zag er op het eerste gezicht best prima uit, maar als je ergens onder keek bleek het onvakkundig te zijn. Het grootste probleem was de fundering, het huis was flink aan het verzakken met het hele rijtje. Het is dan niet mogelijk om de fundering aan te pakken omdat de buren, en diens buren ook mee moeten doen.

Kortom, voor een jong stel die gewoon in een mooi huis willen wonen en vooral niet veel verstand hebben van huizen, heeft Premiumkeur ons gered van een financiële strop.

Daarnaast zijn ze erg behulpzaam en nam hij heel erg de tijd voor ons. Wij zouden Fred (en Daan) van harte aanraden. Bij Fred weet je zeker dat alles goed zit als onafhankelijke partij!

 

Premiumkeur garandeert u een 100 % onafhankelijke bouwkundige keuring


Bij de aankoop van ons huis hebben wij een bouwkundige keuring laten uitvoeren door de bouwkundig adviseur die onze makelaar had aangeraden. Daar kwam niets zorgwekkends uit.

Afgelopen december bleek dat er sprake was van ernstige vochtproblemen in het souterrain. Omdat wij niet begrepen wat de oorzaak van deze problemen was, hebben wij Fred Tokkie ingeschakeld. Hij constateerde meteen dat de pomp die in het souterrain was geïnstalleerd een grondwaterpomp was en wees ons erop dat dit een enorme red flag was, omdat dit altijd betekent dat er sprake is van vochtoverlast. Ook wees hij ons op allerlei oude sporen van vochtproblematiek. De vochtproblematiek is bij ons dermate ernstig dat er een kelderbak gemaakt moet worden, waarbij ook de fundering moet worden aangepakt.

De bouwkundige die wij bij aankoop op advies van onze makelaar hadden ingeschakeld, had dit natuurlijk moeten zien, maar heeft hier bij ons helemaal geen melding van gemaakt.

Fred heeft ons enorm geholpen met zijn expertise en praktische tips. Een volgende keer schakelen we zeker Fred in en niet een bouwkundige die afhankelijk is van een makelaar om aan opdrachten te komen, zoals degene die wij hadden ingeschakeld. Die heeft er immers belang bij om zo min mogelijk gebreken te melden en de herstelkosten te bagatelliseren, zodat de koop doorgang kan vinden.

 

De makelaar is gebaat bij een oppervlakkige bouwkundige keuring


Om een huis snel en makkelijk te verkopen is de makelaar erbij gebaat dat het huis zo gunstig mogelijk uit de bouwkundige keuring komt. Daarom beveelt de makelaar u bedrijven waarvan hij weet dat ze een oppervlakkige bouwkundige keuring uitvoeren. Dit zijn de bedrijven die de kruipruimte alleen rondom het kruipluik inspecteren, het dak tot een beperkte hoogte inspecteren. Meestal maken deze inspecteurs alleen een foto van het dak vanuit een dakraam of gebruiken ze een spiegeltje. En het meest belangrijke bouwkundig onderdeel, de fundering, wordt niet onderzocht. De inspecteurs die de makelaar aanbeveelt hebben zelfs geen waterpas bij zich. Dat zegt al genoeg toch? Een oppervlakkige keuring dient het belang van de makelaar, maar niet dat van de consument.

Door deze oppervlakkige van inspecteren loopt u als concument een groot risico geconfronteerd worden met hoge kosten achteraf omdat gebreken niet gezien worden. Kies voor zekerheid en Bel Premiumkeur voor de meest grondige en uitgebreide bouwkundige keuring van Nederland.

Hieronder een citaat uit de algemene voorwaarden van 1 van mijn concurrenten. Het bewijs dat de bouwkundige keuring van mijn concurrenten daadwerkelijk oppervlakkig is. En dit bedrijf is aangesloten bij het Keurmerk Vakkundig Gekeurd.

De bouwtechnische keuring bestaat uit een globale, non-destructieve, visuele inspectie, gerelateerd
aan het bouwjaar van het object en is een momentopname, waarbij uitsluitend gesignaleerde zichtbare
gebreken of tekortkomingen worden gerapporteerd.

De synoniemen voor het woord globaal zijn: bij benadering, grofweg, in grote trekken, ongeveer, ruwweg

 

 

Wat is het verschil tussen Premiumkeur en andere woningkeurbedrijven?


Het verschil kunt herkennen in het woord Premium in onze bedrijfsnaam. Premiumkeur voert voor u een bouwkundige keuring uit die echt veel uitgebreider en completer is dan al mijn concurrenten. En dit terwijl de prijs van een bouwkundige keuring via Premiumkeur ongeveer gelijk is met andere woningkeurbedrijven. Bovendien zijn wij 100% onafhankelijk omdat we nooit voor verkopend makelaars werken. De bouwkundige keuring via Premiumkeur is niet globaal, maar zeer uitgebreid en diepgaand. In de meeste gevallen gaan de inspecteurs die voor Premiumkeur de kruipruimte helemaal in (indien het veilig en verantwoord is)  We klimmen in de meeste gevallen het dak helemaal op en zelfs op grotere hoogtes.(als het veilig kan) We gebruiken veel specialistisch gereedschap tijdens de bouwkundige keuring zoals een thermografische camera, waterpas instrumenten, een kruipruimte robot, een camera endoscoop, een vochtmeter en we hebben ook een schroefmachine bij ons inclusief een aantal kleine koevoeten om ook lastige kruipluiken open te krijgen. Daar waar andere woningkeurbedrijven ophouden gaan wij verder. Een Premium uitgevoerde bouwkundige keuring beschermt u dus veel meer tegen onverwachte hoge kosten achteraf dan al onze concurrenten omdat de bouwkundige keuring via Premiumkeur veel uitgebreider en completer is. En als u de vele positieve recensies heeft gelezen dan weet u dat we de waarheid spreken. De vele foto’s en video’s op de website van Premiumkeur laten u zien dat we doen wat we beloven. Bovendien is Premiumkeur 100% onafhankelijk omdat wij niet afhankelijk zijn van opdrachten van makelaars. Belangenverstrengeling is hierdoor volledig uitgesloten.

 

bouwkundige keuring Landsmeer (5)
bouwkundige keuring Landsmeer (6)
bouwkundige keuring Landsmeer (7)
bouwkundige keuring Landsmeer (8)

Bouwkundige keuring met een aanvullend funderingsonderzoek


Fred heeft mij behoed voor een enorme financiële misser!
Ik was verliefd op “mijn huisje” in Landsmeer. Gelukkig kon Fred ondanks zijn drukke agenda snel een bouwtechnische keuring komen doen voor ik het koopcontract had. Helaas moest Fred mij het slechte nieuws brengen dat het een erg risicovolle aankoop zou zijn. Naast dakdelen, lekkage, elektra en wat andere zaken die al behoorlijk veel geld zouden kosten bleek het huis al zo aan het verzakken te zijn dat al zou ik de fundering herstellen ik meegetrokken zou worden door de buren. Heel fijn dat Fred het ook financieel in kaart kan brengen zodat je goed je overweging kan maken.
Uiteraard een enorme teleurstelling dat ik moest besluiten mijn bod op basis hiervan in te trekken, maar Fred wat ben ik blij dat jij het huis voor me gekeurd hebt en dat ik niet een huis vol ellende heb gekocht!

 

Premiumkeur is deskundig, betrokken en betrouwbaar


Vorige week heeft een collega van Fred bij ons mogelijk nieuwe huis in Landsmeer een bouwkundige keuring uitgevoerd. De communicatie met Fred was erg fijn. Een afspraak was nog dezelfde week en op verschillende tijdstippen mogelijk.
Collega Teun heeft bij ons de bouwkundige keuring uitgevoerd. Hij keek niet op de klok en nam tijdens de bouwkundige keuring alle tijd om wat uitleg te geven. Ook na de bouwkundige keuring nam hij de tijd om de laatste vragen te beantwoorden. 2 dagen na de keuring kregen we een prachtig bouwkundig rapport met uitleg en foto’s.
Een hele fijne samenwerking!

 

Bouwkundige keuring inclusief een grondige inspectie van het dak


Onlangs een bouwkundige inspectie in Landsmeer laten doen door Fred en dat is ons zeer bevallen. Hij heeft het hele huis van onder tot boven doorgelicht en zaken aangekaart en ontdekt die zeer moeilijk te vinden waren. Hij is zelfs op ingenieuze wijze op het dak geklommen zodat nu elke vierkante meter gezien en geïnspecteerd is.
Ik had gevraagd voor een versneld rapport en geen 12 uur later lag het al klaar in de mail. Uitgebreid en duidelijk begeleid met foto’s.
Fred is erg begaan en enthousiast, legt zonder poespas uit en laat ook de mindere kanten van de woning duidelijk weten.
Ik kan hem zonder meer aanbevelen.

 

De bouwkundige keuring van Premiumkeur kan u geld opleveren


Fred is een vakman die met veel enthousiasme daken, Electra, gasaansluitingen en zelfs de kleinste kruipruimtes (met ratten) grondig inspecteert. Hij neemt de tijd om tijdens de keuring de bouwtechnische aspecten van het huis te bespreken, waarbij zijn kennis van installatietechnieken en wetgeving opvallen. Hij weet bovendien de gebreken in perspectief te plaatsen waardoor we met een gerust hart tot het tekenen van het koopcontract konden overgaan. Tijdens de laatste onderhandeling voor het tekenen was hij goed bereikbaar. Daardoor hebben we, dankzij de keuring, niet alleen met vertrouwen het huis gekocht, maar ook een korting op de aankoopsom weten te onderhandelen.

 

Bouwkundige keuring inclusief een algehele kruipruimte inspectie


We hebben Fred ingeschakeld voor de bouwkundige inspectie van ons nieuw te kopen huis in Landsmeer. Fred is een zeer kundig en ervaren vakman! Hij kruipt in alle gaten en kieren om een goede inventarisatie te maken van de bouwkundige kwaliteit van het huis. Met zijn twee een flinke tijd in de kruipruimte gelegen om alles te inspecteren. Hij ziet dingen die jij niet ziet.

Hij betrekt je bij de inspectie en geeft over alle aspecten die hij tegenkomt een advies. Binnen enkele dagen een complete rapportage via de e-mail met bij alle onderdelen een inschatting van de kosten en de kwaliteit van het onderdeel.

 

Kies voor de meest uitgebreide bouwkundige keuring in Landsmeer


Wij hebben Fred ingeschakeld voor de bouwkundige keuring voor een woning in Landsmeer. Fred neemt echt de tijd voor je en legt alles haarfijn uit. De kleinste plekjes die je zelf over het hoofd zou zien worden door Fred opgemerkt. Naast bouwkundig advies heeft Fred ons ook advies gegeven over de verwachte verbouwingskosten. Dankzij zijn ervaring als aannemer kon hij ons ook op dit vlak van objectief advies voorzien. Ik zou Fred iedereen kunnen aanraden die een huis gaat kopen in Landsmeer.

 

bouwkundige keuring dakkapel
inspecteren loodslabben
dakinspectie
vloerbalken inspecteren

Tijdens de bouwkundige keuring gebruiken wij specialistisch gereedschap


Wij hebben hele goede ervaring met Premiumkeur

Fred ging bij de aankoop van ons nieuwe huis professioneel te werk. Hij werkt met professionele apparatuur en heeft een brede kennis over de bouw van het huis en over waar verborgen gebreken kunnen zitten. In het geval van ons huis, was hij tevreden over de bouw en staat van het huis (jaren 30), maar had hij ook een aantal kritische puntjes.

Daarnaast vond ik hem communicatief er goed, en was hij zo transparant dat hij metingen liet zien en daar goede uitleg bij gaf.

Tot slotte zag het rapport dat hij binnen een paar dagen leverde via de mail erg keurig uit en duidelijk uit.

Ik zou Fred van harte aanraden, niet alleen om zijn vakkundigheid, maar ook omdat het gewoon een sympathieke man is en hij van de bouwkundige keuring een gezellige gebeurtenis maakt.

 

TIP !  blijf uit de buurt van het zakelijke netwerk van de makelaar


Fred heeft ons enorm geholpen bij de 2e keuring van onze woning na de aankoop. Tijdens de aankoop hebben we een keuring uit laten voeren door een keurder die ons aangeraden werd door de makelaar. Na aankoop bleken er toch gebreken te zijn waar we vervolgens Fred hebben gevraagd de woning verder te onderzoeken.

Fred heeft uitgebreid de tijd genomen om alles in de woning te onderzoeken en heeft tevens een kruipruimte inspectie uitgevoerd, hij kijkt zeker verder dan andere keurders. Het was al snel duidelijk dat hij enorm veel ervaring heeft in de Amsterdamse woningmarkt. Hij heeft ons kundig bijgestaan en zijn uitgebreide rapportage heeft ons enorm geholpen in het vervolgproces.

 

Bouwkundige keuring inclusief een inschatting van de verbouwingskosten


Ik heb meerdere malen gebruikt gemaakt van de diensten van Fred en dit steeds naar volle tevredenheid. Fred Tokkie is een nette en correcte kerel die met passie, plezier en veel ervaring zijn vak uitoefent. Je merkt dat hij het echt leuk vindt om een pand door te lichten en daar vervolgens uitgebreid advies over te geven. Fred bekijkt het pand grondig en neemt daarna ruim de tijd voor uitleg over zijn bevindingen en geschatte verbouwkosten. Ook daarna is Fred nog beschikbaar om mee te denken. Anders dan bij veel bouwkundige keuringen persoonlijke service tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding.

 

Bouwkundige keuring met een realistische inschatting van de herstelkosten


Ik heb Fred onlangs ingeschakeld voor een bouwkundige keuring van een woning in Landsmeer. Ik ben zo tevreden dat ik dat graag wil delen. Fred heeft een no-nonsense houding en inspecteert grondig, van het dak tot in de kruipruimte. Ik kreeg ook een heldere uitleg ter plaatse. Het huis dat ik op het oog had was in slechte staat en Fred heeft een heldere inschatting gemaakt van de herstelkosten. Hij heeft me ook achteraf nog met raad & daad bijgestaan in de onderhandeling met de makelaar. Echt supergoede service

 

Vanwege de aankoop van een huis in Landsmeer heeft Fred voor ons de bouwkunidge keuring uitgevoerd. Op korte termijn (binnen enkele dagen) lukt dit al. Zeer grondig te werk gegaan, meting verricht en tot op het dak geweest. Ook werd goed advies gegeven over de staat van de fundering. Bij elkaar waardevolle informatie en absoluut noodzakelijk voor het maken van de juiste keus. Ook na de keuring werden we met onze vragen nav het bouwkundig rapport goed geholpen. top!

Ik was blij dat Fred snel kwam kijken om een met een kritische blik het aan te kopen pand te bekijken. Hij klom zelf op het dak om onder een dakpan te kijken of het dak echt goed was. Geen mankementje werd gemist. Een goed gedegen rapport met wat gedaan moet worden en kostenbegroting. Maar ik kreeg vlot uitsluitsel dat het pand over het algemeen goed in elkaar zat waardoor ik voort kon mrt de aankoop, wat een hele opluchting was! Dank je Fred, jou nummer blijft in mijn mobiel!

dakpannen inspecteren
inspecteren loodslabben (2)
lekkage opsporen

Bij Premiumkeur werken vakmensen


We zijn erg tevreden over Premiumkeur. We hadden binnen zeer korte tijd een afspraak met Bo en het rapport was ook snel klaar. Bo nam twee uur de tijd bij de woning, niet alleen om alles te controleren, maar ook om onze vragen uitgebreid te beantwoorden. Hij vond verschillende gebreken die we zelf niet hadden opgemerkt en adviseerde ons om deze te melden bij de verkoper van de flat om ze te laten repareren voor de overdracht. Het rapport was ook gemakkelijk te begrijpen en zeer gedetailleerd. Al met al zijn we erg blij dat we Bo van Premiumkeur aan onze zijde hadden bij het kopen van een appartement.

Bij Premiumkeur werken funderingsexperts


Premiumkeur is ingeschakeld om een specifieke funderingscheck te doen op een aan te kopen pand (fase 1 check, ofwel dat wat zonder graafwerk gedaan kan worden). Dit vanwege een forse geconstateerde scheur in een buitenmuur.
Fred heeft de check (uitgebreide keuring) uitgevoerd en ik kan er een paar dingen over zeggen:
– er is een serieus funderingsprobleem geconstateerd dat bestaat met dit pand en het buurpand.
– optie was om van de koop af te zien, maar betere optie in dit geval was de verkoopprijs omlaag. Dit is uiteindelijk in redelijkheid met de verkopende partij overeengekomen
– dit heeft een enorme onverwachte kostenpost/ verrassing voor later bespaard
– van Premiumkeur heb ik hierbij zeer goed, praktisch en rechttoe rechtaan advies gehad. Wat kan er wel, wat kan er niet, wat betekent het technische probleem, en welke opties zijn er voor toekomstig herstel. Erg nuttig, inzichtelijk en begrijpelijk, geeft precies het inzicht om tot een goed besluit te komen.
– Fred heeft gelijk ook een deel van de door een ander bedrijf uitgevoerde bouwtechnische keuring overgedaan, daarvan kan ik zeggen dat dit is zoals een keuring uitgevoerd moet worden. Hij maakt er gen oppervlakkige keuring van, maar zorgt dat hij overal goed bij kan, klimmen als het moet, loszittende delen goed inspecteren, eigenlijk zoals het door een bouwkundig vakman gewoon hoort, maar ik heb het ergens anders wel anders gezien.
– ook hierbij duidelijke adviezen: wat kan kwaad, wat niet, wat zijn de opties tot onderhoud en herstel etc.

In het kort: ik zou bij een volgende keuring geen andere partij dan Premiumkeur inschakelen. Zeer professioneel en volgens mij precies wat bij een bouwkundige keuring nodig is. Prettig persoon ook nog.