Premiumkeur


Jade JanssenJade Janssen18:29 05/31/22
Super prettig om mee samen te werkenFred heeft ons behoed voor een grote fout wij wouden een woning kopen in krommenie. Ten eerste was de verkoop prijs voor die brakke woning veelte hoog. De makelaar rade meteen iemand aan die het huis kon keuren dit ging om perfectkeur. Erg jammer dat deze makelaar samen werkt met dit bedrijf. Makelaar gaf ook aan dat een oud huis in krommenie geen problemen kon opleveren. Na het praten met fred werd er veel duidelijk en heeft fred ons behoed voor een grote fout. Bedankt fred. Mvg fam janssen

Edwin OrakiEdwin Oraki16:11 03/17/21
Heel goede en grondige keuring gekregen van Daan van Premiumkeur. Echt heel fijn, het rapport is uitgebreid en ik gebruik het nu voor de aankoop van mijn woning om de dringende zaken direct aan te pakken. Erg fijn en behulpzaam!

Hendrik RozemaHendrik Rozema14:50 10/30/20
Teun, de collega van Fred Tokkie, heeft bij ons de bouwkundige keuring uitgevoerd. Zeer accurate en deskundige man. Goed onderbouwd rapport met een duidelijke kosteninschatting voor de korte en langere termijn.

Carlo WenCarlo Wen10:18 07/20/20
Oud en wijs. Het is een wijze man die veel weet over bouwkundige dingen. Hij heeft goed advies gegeven. Ben heel erg blij met de service van deze man. 👍

Tim BarningTim Barning08:42 10/31/19
Fred heeft ons erg goed kunnen adviseren. Fijn is dat Fred goed met je meedenkt en bruikbare tips geeft. Dankzij zijn vakmanschap kregen wij een duidelijk beeld over onze woning. Premiumkeur is een echte aanrader!

Selda GunesSelda Gunes21:42 05/06/19
Vakkundig en neemt de tijd om alles uitvoerig uit te leggen.Wij hebben Fred begin van de week gecontacteerd voor een keuring voor een potentiële aankoop van een woning. Fred heeft zijn werk onwijs goed en met volle aandacht uitgevoerd. Fred klom op het dak en ging volledig in de kruipruimte voor een uitgebreide check. Onwijs blij dat we voor Fred hebben gekozen, omdat de verborgen gebreken aan het licht zijn gekomen. Wij hebben hierdoor de keuze gemaakt om niet tot aankoop te gaan van deze woning. Voor een volgende potentiële aankoop zullen wij absoluut Fred weer inschakelen.

M SaidM Said14:22 04/29/19
zeer snelle reactie en top kwaliteit. Erg vriendelijk.zeker een aanrader!

mischa van drielmischa van driel21:57 04/08/19
Fred is een topper. Had geen beter persoon kunnen wensen. Zeer grondig en passie voor hetgeen hij doet. Ik kan Fred alleen maar aanbevelen aan ieder ander. Fred kent de Zaanse markt goed en weet de valkuilen te benoemen.MvgMvd

Hackie HilderingHackie Hildering19:56 04/07/19
Ik zocht een betrouwbare keurder voor een woning in Wormerveer. Aangezien ik niet uit de regio kom, maar wist van de funderingsproblemen in de regio, geen makkelijke stap. Via google bij PREMIUMKEUR en Fred uitgekomen. Na telefonisch contact overtuigd van zijn passie voor het vak en oprechte intentie qua keuren, besloten te wachten met de keuring tot Fred deze kon uitvoeren. Kort gezegd: geen seconde spijt van gehad! Onkundig qua funderingsellende en verliefd op het huis, was ik als koper blind voor de échte gebreken. Tijdens een uitgebreide en grondige keuring, inclusief laser meting, heeft Fred mij behoed voor een financiële misser. De funderingsmeting legde een flinke verzakking bloot. Binnen en op het dak bleek Fred's uitgebreide bouwkundige ervaring: van een lekkende schoorsteen en onkundig gerepareerde goten tot een onkundig gebouwde badkamer waardoor de verdiepingsvloer doorzakte: hij maakte puntsgewijs duidelijk waarom ik dit huis beter niet kon kopen. Teleurgesteld? Wel even, want toch verliefd op het huis. Maar direct vooral opgelucht dat ik een kundig en betrouwbaar advies had gekregen. Ik vind Fred absoluut een aanrader. Hij is direct en eerlijk en ik zou geen andere keurder willen inschakelen.

Nick van der MeulenNick van der Meulen14:02 12/13/18
De ervaring spat er vanaf. Fred heeft elk hoekje en gaatje van de woning nauwkeurig onder de loep genomen. Ik raad iedereen aan om samen met Fred de woning te bekijken. Hij laat je persoonlijk zien waar problemen zich bevinden en legt heerlijk op ze Hollands (zijnde het Amsterdams of Zaans) uit hoe het er voor staat.

Aviad PazAviad Paz14:45 12/10/18
Fred is the dutch macgyver. he is going into every corner in the house that u wish to buy, sayings all the trout in the face. this guy is a must before buying a house.. he has all the knowledge about houses and materials. 5 stars!

I contacted Fred to ask if he can make an appointment to do an inspection of a house we're going to buy. He told us when he can find a time, but also he asked about the house (when it was built and what the roof is made of etc.) and so he said honestly we do not need to spend money on an inspection because in that house it will all be fine. He also mentioned a few areas that we can check ourselves for possible problems and told me about the costs of fixing that. Altogether Fred's free advice saves us 200-300 euros which is a lot when you need to buy everything for your new household!

Sunil OeditSunil Oedit15:45 07/12/18
Wij hebben Fred Tokkie twee keer ingeschakeld voor een bouwtechnische inspectie.De eerste keer was het voor een woning in Wormerveer. De woning had last van betonrot. Door het technische rapport van Fred wisten wij precies wat er gerepareerd moest worden. Daar wij financieel niet uit kwamen met de huidige eigenaar en de investering te hoog vonden, hebben wij het koopcontract ontbonden.De samenwerking met Fred was zeer prettig verlopen en daarom besloten wij hem weer in te schakelen voor onze tweede woning in Zaandam. De woning werd door Fred als zeer goed beoordeeld. De woning hebben wij intussen gekocht. Door het technische rapport weten wij precies wat wij moeten herstellen in de komende jaren. We zijn heel erg blij met ons nieuw huisje.

Leonie WestermanLeonie Westerman08:50 07/11/18
Wij hebben 2x gebruik gemaakt van het advies van Premium keur en zijn over beide keren erg tevreden. Het contact met Fred liep gemakkelijk en de afspraak met zijn collega Teun was snel gepland.Teun was erg grondig (van dak tm kruipruimte werden beide woningen bekeken) en gaf toelichting bij wat hij zei. Ook vragen over mogelijke verbouwingen konden we bij hem kwijt.Rapportages hadden we vervolgens ook snel. Allemaal dus erg fijn en aan te raden!

Layla XiaLayla Xia19:30 06/28/18
we are really happy wit Fred. He is professional and honest about his job. He tells us what's really going on withthe house, not trying to hide anything or to make it seems better. overall satisfied. Thanks Fred.

Er kan veel mis zijn met een huis wat je als koper niet in de gaten hebt. Fred Tokkie ziet dat wel en legt je meteen uit welk probleem er achter zit en hoe dat opgelost kan worden. Hij is snel, flexibel en uitermate scherp. Hij klimt op het dak en duikt in de kruipruimte. Je hoort heel snel of het huis jouw liefde waard is of dat je maar beter een deurtje verder kan gaan kijken. Wil je weten hoe het zit, neem dan Fred Tokkie mee!

Lee MastLee Mast12:54 06/28/18
Via Google bij Fred Tokkie uitgekomen voor een bouwtechnische keuring voor een huis in Zaandam. Wij hadden een klein beetje haast omdat we graag wilden dat de keuring gedaan werd voor de bedenktijd van het koopcontract voorbij was. Dit was geen enkel probleem, Fred had de volgende dag al tijd.Wat wij erg prettig vonden is dat Fred eerst zelf een rondje doet en alles goed bekijkt en inspecteert. Hierna nam hij ons mee voor, achter en door het huis en wees hij alle dingen die hij had gezien aan. Het rapport ontvingen we een kleine week later, maar zo wisten we eigenlijk al volledig wat ons stond te wachten.Het bouwkundig rapport is erg duidelijk. Voor ons is het heel duidelijk wat we moeten doen, wie we hiervoor moeten inhuren en hoeveel dat ongeveer gaat kosten.Al met al helemaal super! We zijn erg blij met de vrolijke en uitgebreide keuring van Fred!

Jorrit De RuiterJorrit De Ruiter10:16 06/23/18
Fred is een fijne man met veel passie voor zijn werk. Hij vertelt een hoop en heeft kennis van zaken. Doordat hij vaak in de omgeving van Zaanstad werkt, weet hij veel van de mogelijke risico's. Direct na de keuring hebben we een uitgebreide terugkoppeling gekregen waardoor we meteen wisten waar we aan toe waren. Dit werd later nogmaals bevestigd door zijn uitvoerige keuringsrapport inclusief foto's. Dank Fred!

Jules RuijsJules Ruijs11:42 05/21/18
Voordat Fred binnen was en we hem hadden gezien was zijn keuring eigenlijk al begonnen. Met een grote glimlach liep Fred met ons door het huis, wees op allerlei zaken die in de toekomst wel de aandacht zouden verdienen. Inclusief gratis klustips. En anders dan veel andere keurders klautert Fred wél het dak op, en duikt-ie volledig in de kruipruimte. Zaken die je niet ziet als je ondersteboven even je kop erin steekt, ziet Fred daardoor dus wel. Topgozer, scherp oog, en recht door zee.

ganda beatriceganda beatrice21:11 04/20/18
Ontzettend goed en eerlijk telefonisch advies gekregen! Fijn dat iemand zo meedenkt en vrije tijd maakt zonder in “dienst” te zijn. Dank!

Eveline BlokEveline Blok11:47 02/13/18
Toen we ons droomhuis in Zaandijk gevonden hadden, hebben we Fred ingeschakeld voor een bouwtechnische inspectie. Als je een huis koopt in de gemeente Zaanstad - waar vooral in de oudere wijken veel funderingsproblemen zijn - dan weet je dat het extra belangrijk is om daar een professional bij te betrekken. Premium Keur heeft hier als lokale funderingsspecialist veel ervaring mee. Gelukkig bleek de fundering in ons geval prima in orde.Fred werkt snel en grondig en licht tijdens de inspectie in heldere taal alvast wat van zijn bevindingen toe. Hij bekijkt het hele huis, van de schoorsteen tot de kruipruimte. Fred zag dingen die we zelf bij de bezichtiging niet hadden opgemerkt, zoals asbest op het dak van de schuur. Hij wist ons gelukkig ook meteen gerust te stellen dat dit om zo’n geringe hoeveelheid ging dat we dat zelf zonder problemen kunnen verwijderen.In het gedetailleerde inspectierapport staat ook een kostenraming van de directe kosten en de geschatte kosten op een termijn van 1-5 jaar en 5-10 jaar.We zijn heel tevreden met het geleverde werk en kunnen Fred van harte aanbevelen!

Fred was al bezig toen wij bij ons te kopen huis aankwamen. Hij is vriendelijk, duidelijk en oprecht enthousiast over zijn werk (en gelukkig ook over ons huis). Ik was nooit eerder in mijn leven in een kruipruimte geweest en zijn "college" van 10 minuten over wat alles is, waar je op moet letten en wat er nog gedaan moest worden was nuttig en zeer leerzaam. Fijn ook om iemand te hebben met specifieke kennis van de buurt (Zaanstreek) en de veelvoorkomende problemen (fundering!). Een eerlijk advies.Matthijs

Edwin van NoortEdwin van Noort08:23 03/20/17
We hebben Fred - de huizendokter - ingeschakeld voor de bouwkundige inspectie van ons nieuw te kopen huis in Zaandam, waar hij zelf ook woont. Fred is een zeer kundig en ervaren vakman! Hij kruipt in alle gaten en kieren om een goede inventarisatie te maken van de bouwkundige kwaliteit van het huis. Met zijn twee een flinke tijd in de kruipruimte gelegen om alles te inspecteren. Hij ziet dingen die jij niet ziet.Hij betrekt je bij de inspectie en geeft over alle aspecten die hij tegenkomt een advies. Binnen enkele dagen een complete rapportage via de e-mail met bij alle onderdelen een inschatting van de kosten en de kwaliteit van het onderdeel.Zeer tevreden!
js_loader