Bouwkundige Keuring Zaandam
Bouwkundige keuring Zaandam

 Bouwkundige Keuring Zaandijk


Bouwkundige keuring Zaandijk Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring Zaandijk We hebben al redelijk wat huizen in Zaandijk bouwkundig gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren. We hebben geen enkele commerciële binding met makelaars uit Zaandijk. U kunt dus rekenen op een eerlijke en een deskundig uitgevoerde bouwkundig keuring. Lees de recensies van vele tevreden huizenkopers. Bel 075-202666 of e-mail naar premiumkeur@gmail.com

Meestal kan ik de volgende dag al een bouwkundige keuring in Zaandijk voor u uitvoeren.

Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk 100 % onafhankelijke keuring. Een erkend en geregistreerd Keurmerk dat u als consument de garantie geeft dat wij 100 % onafhankelijk zijn. Er is geen ander keurmerk in Nederland die u deze onvoorwaardelijke garantie geeft.

Kies voor een Zaanse Bouwkundige met 30 jaar ervaring als u van plan bent een huis te kopen in Zaandijk. Kies voor de beste bouwkundige keuring Zaandijk. Een bouwkundige die alles weet van Zaanse funderingen. U kunt door ons een tijdens de bouwkundige keuring aanvullend bovengronds funderingsonderzoek laten uitvoeren. Hier wordt extra voor gerekend, vraag naar de voorwaarden.

Met grote regelmaat voer ik bouwkundige keuringen uit in de Zaanstreek  zoals Koog aan de Zaan, Zaandijk, Wormer, Wormerveer, Wijdewormer, Westzaan en Oostzaan heb dus veel lokale kennis van de Zaanstreek.

Ik ga de kruipruimte helemaal in en klim ook het dak helemaal op indien het veilig en verantwoord is. Besef dat de meeste woninginspecteurs in Nederland dit niet doen

U kunt ook bij ons terecht voor een specialistisch onderzoek of een deel inspectie zoals een funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, vochtinspectie, nulmeting en een meerjarenonderhoudsplan

Lees een uitgebreid artikel over mij in de NRC en bekijk mij ook in het tv programma Kassa van 1-5-2021. U kunt ook een artikel over mij lezen in Business insider

Inzicht in verbouwingskosten


Wellicht heeft u verbouwingsplannen, het is dan wel zo fijn als u direct zou kunnen weten wat de verbouwing van uw nieuwe huis gaat kosten.

Ik heb meer dan 25 jaar als aannemer in gewerkt en vele oude huizen zijn onder mijn leiding verbouwt, gerenoveerd of gerestaureerd en kan u daarom vrij exact vertellen wat u verbouwingswensen kosten. U hoeft niet meer te wachten op offertes van meerdere aannemers want u weet door mij in te schakelen direct waar u aan toe bent.

Gisteren hebben wij ons (toekomstige) huis laten keuren door Fred. In Zaandijk heb je natuurlijk veel oude panden, waardoor ik de bouwkundige keuring als het belangrijkste obstakel tot de koop zag. We hebben speciaal voor Premiumkeur gekozen omdat zij de enigen zijn die iets over de fundering zeggen, en het is fijn om een onafhankelijk iemand te kiezen. Toen we aankwamen bij de keuring had Fred al een lintvoegmeting van de voorkant gedaan en wisten we meteen dat dat in ieder geval kaarsrecht stond. Als je de filmpjes op de site kijkt weet je dat Fred enorm kritisch is – maar als Fred het huis goedkeurt dan weet je zeker dat het ook echt goed is. Bij ons vele complimenten over de staat van onderhoud en de kwaliteit van de verbouwing aan de huidige bewoner en kritische vragen die zij goed kon beantwoorden. De aanwezige van de verkoopmakelaar was erg onder de indruk dat Fred het dak op klom, dat had ze nog nooit gezien. Bij ons waren de aankoop- en verkoopmakelaar zeer welwillend tegenover Premiumkeur, maar ik kan me voorstellen dat als je een lijken in de kast hebt je Fred niet binnen wilt. Wij zijn enorm gerustgesteld en tevreden met deze fijne keuring. Voor ons is de koop geslaagd! Heel erg bedankt Fred!

Op het moment dat je het idee hebt dat er iets mis is met de fundering ga je op Google kijken om antwoorden te vinden. Ik kwam al snel uit bij Premiumkeur.
Na wat mail contact zijn wij gaan bellen omdat ik een hoop vragen had over mijn fundering.
Ik heb op meerderen momenten uitvoerig contact gehad over de situatie bij ons thuis.
Waarop Fred Uiteindelijk zelf besloot langs te komen bij ons. Dit heb ik als zeer klantvriendelijk ervaren. Naast het feit dat Fred alle tijd heeft vrij gemaakt om ons goed te helpen heeft hij ook het juiste advies gegeven. Hierdoor hebben wij nu een hoop meer grip op de situatie dan hiervoor. Je vervangt immers niet elke week je fundering.

Zoek je dus iemand met verstand van zaken dan ben je bij Fred aan het juiste adres. Van mij krijgt die een 5 ster op Google!

Bouwkundige keuring Zaandijk (1)
Bouwkundige keuring Zaandijk (2)
Bouwkundige keuring Zaandijk (3)
Bouwkundige keuring Zaandijk (4)

Een aantal weken geleden hebben mijn vriend en ik contact opgenomen met Fred. Door de oververhitte huizenmarkt werd ons geadviseerd om te bieden zonder bouwkundige keuring. Dit op dringend verzoek van de verkopende partij. Omdat onze bouwkundige kennis minimaal is -zoals bij veel kopers-, hadden we nadat ons bod werd geaccepteerd er toch geen goed over; wat als er iets met de fundering aan de hand zou zijn, of andere gebreken waarvan we geen idee hadden. Nog voor het tekenen van het koopcontract hebben we daarom contact opgenomen met Fred. Fred is deskundig en niet onbelangrijk onafhankelijk! Hij is met ons meegegaan om de woning te bekijken en heeft ons op het hart gedrukt de woning niet te kopen. Door het geven van deskundig advies, gaf hij aan grote problemen te verwachten met de fundering van de woning. Iets wat kan oplopen richting de tienduizenden euro’s. Ondanks dat bij ons de teleurstelling groot was, zijn we Fred enorm dankbaar! Hij heeft ons echt behoed voor het maken van een grote fout. Bij de aankoop van een volgend huis, zullen we hem zeker opnieuw inschakelen!

Vanwege de aankoop van een huis heeft Fred voor ons de bouwkeuring uitgevoerd. Op korte termijn (binnen enkele dagen) lukt dit al. Zeer grondig te werk gegaan, meting verricht en tot op het dak geweest. Ook werd goed advies gegeven over de staat van de fundering. Bij elkaar waardevolle informatie en absoluut noodzakelijk voor het maken van de juiste keus. Ook na de keuring werden we met onze vragen nav het rapport goed geholpen. top!

Direct weten waar u aan toe bent


Als de bouwkundige keuring is afgerond kunnen we een kopje koffie drinken ergens in Zaandijk. Ik zal u dan precies vertellen wat ik van het huis vindt. Dit is fijn want het is makkelijker praten zonder de makelaar of de eigenaar van het huis erbij.

Tijdens dit gesprek zal ik ook een kostenoverzicht maken voor het herstellen de bouwkundige gebreken en noodzakelijk onderhoud. Dit noemt men de zogenaamde directe kosten en de termijnkosten. De directe kosten zijn direct noodzakelijke kosten, oftewel nadat u het huis gekocht heeft moet u de bouwkundige gebreken die ernstig zijn zo snel mogelijk oplossen om verdere schade te beperken.

Termijnkosten zijn kosten op langere termijn. Een voorbeeld hiervan is dat u het huis elke zes jaar moet schilderen. Als een van de weinige bouwkundige bied ik u deze service. Bovendien ben ik ook na de bouwkundige altijd voor u telefonisch bereikbaar en zal u met raad en daad bijstaan. Mocht u gaan verbouwen en heeft u een bouwkundig advies nodig van een echte verbouwingsexpert dan kom ik graag even langs op mijn fiets.

Een echt goede bouwkundige keuring levert u geld op


Durf te onderhandelen over de vraagprijs. Met het bouwkundig rapport in de hand heeft altijd de mogelijkheid om te onderhandelen. Bouwkundige gebreken kunnen u veel geld kosten. Zelfs in deze tijd waarbij het kopen van een huis vaak erg ingewikkeld is omdat er weinig aanbod is, betekent het niet dat u niet kunt onderhandelen. Op basis van het bouwkundig rapport kunt u duizenden euro’s besparen.

In de meeste gevallen verdient u de bouwkundige keuring meer dan terug.

Bouwkundige keuring Zaandijk (5)
Bouwkundige keuring Zaandijk (6)
Bouwkundige keuring Zaandijk (7)
Bouwkundige keuring Zaandijk (8)

Fred Tokkie heeft ons behoed voor het kopen van een “droompand” met een nachtmerrie. De fundering was niet goed, schatting makelaar: 60.000 euro. Fred wist snel en overtuigend voor te rekenen dat dit 170.000 euro zou worden, al snel een jaar duurt, met risico van al dan niet blijvende ruzie met de buren, processen, enz.

We hebben geen bod uitgebracht en zijn Fred heel erg dankbaar. Aardige vent, recht voor zijn raap!

Fred is een vakman die met veel enthousiasme daken, elektra, gasaansluitingen en zelfs de kleinste kruipruimtes (met ratten) grondig inspecteert. Hij neemt de tijd om tijdens de keuring de bouwtechnische aspecten van het huis te bespreken, waarbij zijn kennis van installatietechnieken en wetgeving opvallen. Hij weet bovendien de gebreken in perspectief te plaatsen waardoor we met een gerust hart tot het tekenen van het koopcontract konden overgaan. Tijdens de laatste onderhandeling voor het tekenen was hij goed bereikbaar. Daardoor hebben we, dankzij de keuring, niet alleen met vertrouwen het huis gekocht, maar ook een korting op de aankoopsom weten te onderhandelen in Zaandijk

 • Aarding groepenkast
 • Aanwezigheid van aardpen
 • Aarding stopcontacten
 • Groepenkaart
 • Stopcontacten
 • Leidingen
 • Veiligheid
 • Brandveiligheid
 • Plafonds
 • Brandbare materialen
 • Giftige brandbare materialen
 • Aanwezigheid rookmelders (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • Inbraakbestendigheid + hang- en sluitwerk
 • Buiten schilderwerk
 • Binnen schilderwerk
 • Keuken
 • Toilet
 • Tegelvloeren
 • Houten vloerbalken
 • Aanbouw
 • De fundering van de aanbouw of uitbouw
 • Vochtmetingen
 • Vochtplekken, schimmel
 • Algehele bouwkundige staat
 • Een zeer duidelijk advies over de fundering van het huis

Wat inspecteren wij?

 • De dakpannen
 • De nokvorsten
 • De schoorsteen
 • De dakgoot en hemelwaterafvoeren
 • De dakkapellen indien aanwezig
 • Het zinkwerk en de bitumineuze dakbedekking
 • Lood en loodslabben
 • De boeidelen
 • De houten gootbak
 • De zinken deklijsten
 • De voorgevel, achtergevel, zijgevels
 • De bakstenen
 • Asbest in de kruipruimte
 • Het voegwerk
 • Het pleisterwerk
 • De ramen
 • Riolering
 • De kozijnen
 • Het glas
 • De binnen deuren en buiten deuren
 • Deurbeslag
 • De Badkamer
 • Tegelwerk badkamer
 • Voegwerk badkamer
 • Siliconenkit badkamer
 • Aarding van de badkamer
 • Ventilatie badkamer
 • Funderingsinspectie
 • Balkon constructie
 • Houten constructie balkon
 • Vloerconstructie kruipruimte
 • Hekwerk balkon constructie en veiligheid
 • Draagconstructie balkon
 • Staalconstructie balkon
 • Funderingsadvies
 • Betonrot balkon
 • Cv-installatie
 • Bouwjaar cv-ketel en/of deze elk jaar een servicebeurt heeft gehad (stickers op ketel)
 • Rookgasafvoer
 • Zuurstoftoevoer
 • Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • aanvoer en retour Leidingen van cv-installatie
 • Lekkages cv-ketel en radiatoren
 • Radiatoren
 • Vloerverwarming
 • Vloerverwarming unit
 • Pomp vloerverwarming
 • Inlaatcombinatie
 • Overdrukventiel
 • Thermostaat
 • Elektrische installatie
 • Groepenkast
 • Zekeringen
 • Aardlekschakelaar
 • Sanitair badkamer
 • Dakconstructie
 • Spanten
 • Gordingen
 • Nokbalk
 • Isolatie dak
 • Lekkages van het dak
 • Vochtmeting lekkages
 • Vloerconstructie
 • Balkconstructie
 • Staalconstructie
 • Kruipruimte
 • Staalconstructie kruipruimte
 • Vloerconstructie in kruipruimte
 • Broodjesvloer kruipruimte
 • Kwaaitaalvloer
 • Betonrot in kruipruimte
 • Riolering in Kruipruimte
 • Huiszwam
 • Asbest in kruipruimte
 • Ventilatie kruipruimte
 • Houtworm in de kruipruimte
 • Huiszwam in de kruipruimte
 • Optrekkend vocht in de kruipruimte
 • Houtrot in de kruipruimte
 • Lekkages in de kruipruimte