075-2340777 premiumkeur@gmail.com
Premiumkeur B.V.

Bouwkundige keuring Westzaan


Bouwkundige keuring Westzaan. Bel Premiumkeur voor een erkende en gecertificeerde bouwkundige keuring Westzaan. Premiumkeur is de Zaanse bouwkundige expert die plaatselijk bekend is en weet wat er in Westzaan speelt. ☎ 075-2340777 of e-mail Lees de recensies van tevreden consumenten die Premiumkeur hebben ingeschakeld om een bouwkundige keuring in Westzaan uit te voeren. Bekijk honderden youtube video’s uit de dagelijkse praktijk van onze ervaren inspecteurs zodat u met eigen ogen kunt zien dat we bij Premiumkeur doen wat we beloven en onze inspecteurs bouwkundig allround zijn.

Lees een schokkend krantenartikel over Zaanse makelaars die stiekem samenwerken met lokale woning inspecteurs. Dit zijn de bedrijven waar de Zaanse makelaars graag mee samenwerken en daarom bevelen ze u deze bedrijven aan: Perfectkeur, Woningkeur, Homekeur en DDKeuring.

Lees een leerzaam artikel over funderingsproblemen een must om te lezen als je een oud huis wilt gaan kopen in Westzaan.

De bouwkundige keuring van Premiumkeur is veel uitgebreider dan al onze concurrenten waardoor de kans op verborgen gebreken en hoge kosten achteraf aanzienlijk wordt verkleind. Met een bouwkundig rapport van Premiumkeur kunt u goed onderhandelen en de vraagprijs omlaag krijgen.

 

Bouwkundige keuring of een specialistische onderzoek


Bel Premiumkeur als u een bouwkundige keuring in Westzaan of een specialistisch onderzoek nodig heeft zoals: een funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, vochtinspectie,bouwkundig geschil met een aannemer, lekkages opsporen, balkon inspectie, gevelinspectie, nulmeting en een meerjarenonderhoudsplan.

De inspecteurs van Premiumkeur zijn wekelijks aan het werk in de Zaanstreek zoals: Oostknollendam, Zaandam, Purmerend, Zaandijk, Koog aan de Zaan, Markenbinnen, Westzaan, Oostzaan, Westknollendam, Oostknollendam, Landsmeer, Den Ilp, Ilpendam, Jisp, Wormer, Wormerveer, Krommenie, Assendelft en Wijdewormer.

Lees een interessant artikel over Premiumkeur in de Quote

U vindt Premiumkeur in het telefoonboek van Zaandam.

Bouwkundige keuring inclusief een uitgebreid bouwkundig rapport


Wij hebben hele goede ervaring met Fred van Premiumkeur. Fred ging bij de aankoop van ons nieuwe huis in Westzaan professioneel te werk. Hij werkt met professionele apparatuur en heeft een brede kennis over de bouw van het huis en over waar verborgen gebreken kunnen zitten. In het geval van ons huis, was hij tevreden over de bouw en staat van het huis, maar had hij ook een aantal kritische puntjes. Daarnaast vond ik hem communicatief er goed, en was hij zo transparant dat hij metingen liet zien en daar goede uitleg bij gaf.Tot slotte zag het bouwkundig rapport dat hij binnen een paar dagen leverde via de mail erg keurig uit en duidelijk uit. Ik zou Fred van harte aanraden, niet alleen om zijn vakkundigheid, maar ook omdat het gewoon een sympathieke man is en hij van de bouwkundige keuring een gezellige gebeurtenis maakt.

Bouwkundige keuring inclusief aan aanvullend funderingsonderzoek (meerprijs)


Een aantal weken geleden hebben mijn vriend en ik contact opgenomen met Fred. Door de oververhitte huizenmarkt werd ons geadviseerd om te bieden zonder bouwkundige keuring. Dit op dringend verzoek van de verkopende partij. Omdat onze bouwkundige kennis minimaal is -zoals bij veel kopers-, hadden we nadat ons bod werd geaccepteerd er toch geen goed over; wat als er iets met de fundering aan de hand zou zijn, of andere gebreken waarvan we geen idee hadden. Nog voor het tekenen van het koopcontract hebben we daarom contact opgenomen met Fred. Fred is deskundig en niet onbelangrijk onafhankelijk! Hij is met ons meegegaan om de woning te bekijken en heeft ons op het hart gedrukt de woning niet te kopen. Door het geven van deskundig advies, gaf hij aan grote problemen te verwachten met de fundering van de woning. Iets wat kan oplopen richting de tienduizenden euro’s. Ondanks dat bij ons de teleurstelling groot was, zijn we Fred enorm dankbaar! Hij heeft ons echt behoed voor het maken van een grote fout. Bij de aankoop van een volgend huis, zullen we hem zeker opnieuw inschakelen!

bouwkundige keuring Wormer (1)
bouwkundige keuring Wormer (2)
bouwkundige keuring Wormer (3)
bouwkundige keuring Wormer (4)

Premiumkeur is niet afhankelijk van opdrachten makelaars


Ik heb Fred leren kennen op het moment dat mijn pand ging verzakken door renovatiewerkzaamheden en kelderbouw bij buren. Ik ben daardoor onlangs zowel verkoper als koper van een pand geworden, dat bleek voor mij het beste te zijn. Ik kende Fred al van naam en reputatie omdat ik als vastgoedrechtadvocaat ‘in het vastgoedwereldje zit’. Ik kan iedereen aanraden Fred in de arm te nemen. Hij gaf mij de juiste inschatting van de werkelijke staat van mijn pand, de te maken kosten etc., dus precies wat ik nodig had. Het werk dat hij doet, doet hij goed. Fred is vakkundig, snel en een prettig persoon. Ik ben hem dankbaar en zal hem voor mezelf in de toekomst weer inschakelen en raad hem ook bij anderen aan. Zeker als het om aankoop van een oud huis in gaat. In de Zaanstreek kan je niet voorzichtig genoeg zijn bij het kopen van een oud huis. Verkopende makelaars, maar ook kopende makelaars bagatelliseren helaas meer dan eens visueel aanwezige scheurtjes om de koop niet te frustreren nu zij daarmee hun geld verdienen; dat heb ik in mijn werk al vaak meegemaakt. Laat dus bij oude panden altijd een bouwkundig rapport opmaken door een bouwkundige zoals Fred. Fred heeft tientallen jaren ervaring als bouwkundige en werkt onafhankelijk van welke makelaar dan ook. Hij zegt waar het op staat, hij vermeldt de risico’s, maar ook de sterke punten van het huis: Fred zorgt voor een deskundige bouwkundige keuring waarmee bouwkundige risico’s en financiële risico’s aangetoond, vermeden of beperkt kunnen worden. Zeker niet het minst belangrijk: Fred is een zeer bekwaam funderingsspecialist.

Een aanvullend funderingsonderzoek geeft u meer zekerheid


Op het moment dat je het idee hebt dat er iets mis is met de fundering ga je op Google kijken om antwoorden te vinden. Ik kwam al snel uit bij Premiumkeur. Waarschijnlijk omdat ik zelf in Westzaan woon sprak zijn website mij aan.
Na wat mail contact zijn wij gaan bellen omdat ik een hoop vragen had over mijn fundering.
Ik heb op meerderen momenten uitvoerig contact gehad over de situatie bij ons thuis.
Waarop Fred Uiteindelijk zelf besloot langs te komen bij ons. Dit heb ik als zeer klantvriendelijk ervaren. Naast het feit dat Fred alle tijd heeft vrij gemaakt om ons goed te helpen heeft die ook het juiste advies gegeven. Hierdoor hebben wij nu een hoop meer grip op de situatie dan hiervoor. Je vervangt namelijk niet elke week je fundering.

Zoek je dus iemand met verstand van zaken, dan ben je bij Fred aan het juiste adres. Van mij krijgt die een 5 ster op Google!

Oud huis kopen in Westzaan laat eerst je fundering checken


Vrijstaand jaren ’30 huis in Westzaan, scheuren in beide zijgevels, verkopend makelaar die schermt met een keuringsrapport van Perfectkeur waarin veel mankementen staan, maar niks staat over een potentieel funderingsgebrek en dat betekent maar 1 ding: Fred Tokkie bellen.

Fred had het huis al eens eerder bekeken voor een potentiële klant die op het laatste moment afhaakte. Hij wist me tijdens ons eerste telefoongesprek reeds te melden dat er informatie achter wordt gehouden door de verkopende partij. Er is namelijk een peilbuis aanwezig naast de gevel, wat erop duidt dat er waarschijnlijk al twijfels waren fundering.

Deze twijfels worden weggenomen na een lintvoegmeting: het woonhuis is zowel naar voren als naar rechts goed verzakt. Funderingsherstel wordt door Fred op 125k geschat, dit hebben we meegenomen in ons bod (wat natuurlijk niet geaccepteerd werd).

Ik kan iedereen aanraden om contact op te nemen met Fred als je twijfelt over de staat van een nog aan te kopen object. Zijn bouwkundig rapport is duidelijk en binnen enkele dagen klaar en geeft je meer zekerheid of en hoeveel je kunt bieden.

 

Kies voor zekerheid en bel Premiumkeur


Premiumkeur ingehuurd voor een bouwkundige keuring van een jaren 30 woning in Westzaan waar de verkoper niet zelf gewoond had, dus alle risico’s voor ons. Fred nam ons mee bij alles wat hij onderzocht, zelfs mee het dak op. We hebben een praktijkcollege bouwkunde gekregen waar we tijdens de verbouwing nog veel plezier aan gaan beleven. Het bouwkundig rapport was ook erg helder geschreven dus daar hebben we veel aan

 

bouwkundige keuring dakkapel
inspecteren loodslabben
lekkage opsporen bij een dakkapel
vloerbalken inspecteren

De inspecteurs van Premiumkeur zijn goedopgeleide fundering experts


Voor de aankoop van een rijksmonument in westzaan waren wij op zoek naar een specialist voor bouwkundige keuring inclusief een funderingsonderzoek. Na het vergelijken van verschillende dienstverleners werd ons duidelijk dat PremiumKeur extra meetinstrumenten inzet om funderingsonderzoek te verrichten tegen competitieve prijzen. Fred was snel en duidelijk in communicatie en ook direct beschikbaar. Tijdens de keuring werd al snel duidelijk dat Fred barst van ervaring en volledig onafhankelijk advies afgeeft. Dankzij het professionele advies en het rapport wat de volgende dag werd afgeleverd hebben wij met zelfvertrouwen de woning aangeschaft – Fred, nogmaals bedankt!

 

Een goed uitgevoerde bouwkundige keuring voorkomt een miskoop


Erg fijne keurders. Wij hadden een overeenkomst bod op een woning in Westzaan enkele maanden geleden, een oud huis dat volgens het makelaarskantoor in goede conditie verkeerde. Het makelaarskantoor raadde een keurder aan, maar wij zijn toch onze eigen weg ingeslagen en bij Premiumkeur uitgekomen.

Daan kwam de bouwkundige keuring uitvoeren en dat heeft hij zeer vakkundig uitgevoerd. Het huis had zoveel mankementen dat het ongeveer 2 ton zou kosten om het weer op te knappen. Overal bleek dat de eigenaar de laatste 40 jaar zelf alles had opgeknapt en dat zag er op het eerste gezicht best prima uit, maar als je ergens onder keek bleek het onvakkundig te zijn. Het grootste probleem was de fundering, het huis was flink aan het verzakken met het hele rijtje. Het is dan niet mogelijk om de fundering aan te pakken omdat de buren, en diens buren ook mee moeten doen.

Kortom, voor een jong stel die gewoon in een mooi huis willen wonen en vooral niet veel verstand hebben van huizen, heeft Premiumkeur ons gered van een financiële strop.

Daarnaast zijn ze erg behulpzaam en nam hij heel erg de tijd voor ons. Wij zouden Fred (en Daan) van harte aanraden. Bij Fred weet je zeker dat alles goed zit als onafhankelijke partij

 

De betere bouwkundige keuring


Wat een geweldig positieve ervaring. Premiumkeur heeft heel veel ervaring in bouwkundige inspecties en funderingen. Fred denkt daarnaast ook mee in de aankoop (wat resulteerde een een fors lagere koopprijs) en hoe de verbouwing daarna goed aangepakt kan worden. En alles op een fijne, no nonsense manier. Heel erg bedankt Fred!

Premiumkeur is financieel niet afhankelijk van makelaars, dus onafhankelijk


Bij de aankoop van ons huis in Westzaan hebben wij een bouwkundige keuring laten uitvoeren door de bouwkundig adviseur die onze makelaar had aangeraden. Daar kwam niets zorgwekkends uit.

Afgelopen december bleek dat er sprake was van ernstige vochtproblemen in het souterrain. Omdat wij niet begrepen wat de oorzaak van deze problemen was, hebben wij Fred Tokkie ingeschakeld. Hij constateerde meteen dat de pomp die in het souterrain was geïnstalleerd een grondwaterpomp was en wees ons erop dat dit een enorme red flag was, omdat dit altijd betekent dat er sprake is van vochtoverlast. Ook wees hij ons op allerlei oude sporen van vochtproblematiek. De vochtproblematiek is bij ons dermate ernstig dat er een kelderbak gemaakt moet worden, waarbij ook de fundering moet worden aangepakt.

De bouwkundige die wij bij aankoop op advies van onze makelaar hadden ingeschakeld, had dit natuurlijk moeten zien, maar heeft hier bij ons helemaal geen melding van gemaakt.

Fred heeft ons enorm geholpen met zijn expertise en praktische tips. Een volgende keer schakelen we zeker Fred in en niet een bouwkundige die afhankelijk is van een makelaar om aan opdrachten te komen, zoals degene die wij hadden ingeschakeld. Die heeft er immers belang bij om zo min mogelijk gebreken te melden en de herstelkosten te bagatelliseren, zodat de koop doorgang kan vinden.

dakpannen inspecteren
inspecteren loodslabben (2)
lekkage opsporen

De meest uitgebreide bouwkundige keuring in de Zaanstreek


We hebben Fred ingeschakeld voor de bouwkundige keuring van ons nieuw te kopen huis in Zaandam. Fred is een zeer kundig en ervaren vakman! Hij kruipt in alle gaten en kieren om een goede inventarisatie te maken van de bouwkundige kwaliteit van het huis. Met zijn twee een flinke tijd in de kruipruimte gelegen om alles te inspecteren. Hij ziet dingen die jij niet ziet.

Hij betrekt je bij de bouwkundige inspectie en geeft over alle aspecten die hij tegenkomt een advies. Binnen enkele dagen een complete rapportage via de e-mail met bij alle onderdelen een inschatting van de kosten en de kwaliteit van het onderdeel.

 

Bouwkundige keuring met een inschatting van de verbouwingskosten


Wij hebben Fred ingeschakeld voor de bouwkundige keuring voor een woning in Zaandam. Fred neemt echt de tijd voor je en legt alles haarfijn uit. De kleinste plekjes die je zelf over het hoofd zou zien worden door Fred opgemerkt. Naast bouwkundig advies heeft Fred ons ook advies gegeven over de verwachte verbouwingskosten. Dankzij zijn ervaring als aannemer kon hij ons ook op dit vlak van objectief advies voorzien. Ik zou Fred aan eenieder kunnen aanraden die een huis gaat kopen in Zaandam.

Ook na de bouwkundige keuring zijn wij goed bereikbaar


Ik heb meerdere malen gebruikt gemaakt van de diensten van Fred en dit steeds naar volle tevredenheid. Fred Tokkie is een nette en correcte kerel die met passie, plezier en veel ervaring zijn vak uitoefent. Je merkt dat hij het echt leuk vindt om een pand door te lichten en daar vervolgens uitgebreid advies over te geven. Fred bekijkt het pand grondig en neemt daarna ruim de tijd voor uitleg over zijn bevindingen en geschatte verbouwkosten. Ook daarna is Fred nog beschikbaar om mee te denken. Anders dan bij veel bouwkundige keuringen persoonlijke service tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding.

 

Bouwkundige keuring met een realistische inschatting van de herstelkosten


Ik heb Fred onlangs ingeschakeld voor een bouwkundige keuring van een woning in Zaandam. Ik ben zo tevreden dat ik dat graag wil delen. Fred heeft een no-nonsense houding en inspecteert grondig, van het dak tot in de kruipruimte. Ik kreeg ook een heldere uitleg ter plaatse. Het huis dat ik op het oog had was in slechte staat en Fred heeft een heldere inschatting gemaakt van de herstelkosten. Hij heeft me ook achteraf nog met raad & daad bijgestaan in de onderhandeling met de makelaar. Echt super goede service

inspectie van de kruipruimte
inspectie dakbeschot
bouwkundige inspectie zadeldak
vochtonderzoek Hilversum

De kruipruimte wordt door Premiumkeur helemaal geïnspecteerd


De inspecteurs van Premiumkeur gaan de kruipruimte helemaal in, klimmen in de meeste gevallen het dak helemaal op en onderzoeken het gehele huis visueel op de aanwezigheid van asbest. (niet destructief)
Ook kunt u tijdens de bouwkundige keuring de open haard en het openhaardkanaal/rookgaskanaal door mij volledig laten inspecteren, want ik ben in het bezit van een 20 meter lange hightech endoscoopcamera. Voor een rookkanaalinspectie worden extra kosten berekend. Kostbare aanvullende onderzoeken zijn na de bouwkundige keuring niet meer nodig, dit scheelt u veel geld en u weet direct waar u aan toe bent. Wij zijn in het bezit van een   kruipruimte robot met een videocamera erop en deze kan elke kruipruimte inspecteren en fotograferen (meerprijs) Er is geen enkel bedrijf in Nederland die deze hoogwaardige apparatuur gebruikt. Ook kunnen wij het dak inspecteren met een hoogwerker. Begrijpt u nu het verschil in kwaliteit, Premiumkeur biedt u echt de meest uitgebreide bouwkundige keuring in Westzaan. Een Premium inspectie van uw nieuwe huis geeft u een realistisch inzicht in de bouwkundige kwaliteit van uw nieuwe huis.

Premiumkeur garandeert u 100 % onafhankelijkheid van de makelaardij


Geheel onafhankelijke keurder die gelukkig niet met de snelle huizenverkoop markt meedraait. Een huis kopen kost tijd, en energie en zou een leuk proces moeten zijn waarbij de meeste risico’s nauwkeurig en eerlijk in kaart gebracht worden, zodat de koper een weloverwogen beslissing kan nemen. Iets waar Premiumkeur voor staat. Het bouwkundig rapport bevatte zowel de bevindingen als korte en lange termijn kosten. Aanrader dus.

nokvorsten inspecteren
bitumineuze dakbedekking inspecteren (2)
dakinspectie monumentaal pand
dakinspectie bedrijfshal

De inspecteurs van Premiumkeur zijn deskundig en betrokken


Fred heeft een uitzonderlijke bouwkundige expertise en blinkt echt uit in zijn vakgebied. Hij heeft een scherp oog voor gebreken en problemen die anderen mogelijk over het hoofd zouden zien.Wat Fred echt onderscheidt, is zijn vermogen om complexe technische informatie op een begrijpelijke en toegankelijke manier over te brengen. Hij nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en gaf me het vertrouwen om weloverwogen beslissingen te nemen met betrekking tot mijn huis. Zijn professionaliteit en toewijding heeft ons (mij en ons VVE) keer op keer (al sinds 2016) overtuigd om geen andere partij dan Premiumkeur te overwegen. Ik beveel Fred ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare professional op het gebied van bouwkundige inspecties. Bij deze mijn oprechte dank aan jouw en jouw onmisbare bijdrage aan een recente zaak wat er voor gezorgd heeft dat we geen financiële schade hebben opgelopen.

Bij Premiumkeur werken funderingsexperts


Premiumkeur is ingeschakeld om een specifieke funderingscheck te doen op een aan te kopen pand (fase 1 check, ofwel dat wat zonder graafwerk gedaan kan worden). Dit vanwege een forse geconstateerde scheur in een buitenmuur.
Fred heeft de check (uitgebreide keuring) uitgevoerd en ik kan er een paar dingen over zeggen:
– er is een serieus funderingsprobleem geconstateerd dat bestaat met dit pand en het buurpand.
– optie was om van de koop af te zien, maar betere optie in dit geval was de verkoopprijs omlaag. Dit is uiteindelijk in redelijkheid met de verkopende partij overeengekomen
– dit heeft een enorme onverwachte kostenpost/ verrassing voor later bespaard
– van Premiumkeur heb ik hierbij zeer goed, praktisch en rechttoe rechtaan advies gehad. Wat kan er wel, wat kan er niet, wat betekent het technische probleem, en welke opties zijn er voor toekomstig herstel. Erg nuttig, inzichtelijk en begrijpelijk, geeft precies het inzicht om tot een goed besluit te komen.
– Fred heeft gelijk ook een deel van de door een ander bedrijf uitgevoerde bouwtechnische keuring overgedaan, daarvan kan ik zeggen dat dit is zoals een keuring uitgevoerd moet worden. Hij maakt er gen oppervlakkige keuring van, maar zorgt dat hij overal goed bij kan, klimmen als het moet, loszittende delen goed inspecteren, eigenlijk zoals het door een bouwkundig vakman gewoon hoort, maar ik heb het ergens anders wel anders gezien.
– ook hierbij duidelijke adviezen: wat kan kwaad, wat niet, wat zijn de opties tot onderhoud en herstel etc.

In het kort: ik zou bij een volgende bouwkundige keuring geen andere partij dan Premiumkeur inschakelen. Zeer professioneel en volgens mij precies wat bij een keuring nodig is. Prettig persoon ook nog.

 

Een bouwkundige keuring van meerwaarde


Vanwege de goede reviews op internet contact opgenomen met Premiumkeur voor een bouwkundige keuring. En ze overtroffen mijn verwachtingen. Gesproken en gemaild met Fred Tokkie die uiteindelijk niet zelf de keuring kon doen, maar Bo Schreurs stuurde. Toen ik 10 minuten te vroeg aan kwam bij het huis stond Bo al buiten foto’s te nemen. Het hele huis is grondig geïnspecteerd (inclusief dak en kruipruimte) waarna hij uitgebreid de tijd nam om mij mee te nemen door het huis en al mijn vragen te beantwoorden. Het uitgebreide en overzichtelijke keuringsrapport had ik 2 dagen later al. Een uitstekende service.

 

Bij Premiumkeur doen we wat we beloven


Wij zijn erg tevreden over de dakinspectie die we hebben laten uitvoeren. We hebben contact gehad met Fred en de dakinspectie is uitgevoerd door Bo. Beide heren zijn erg vriendelijk en deskundig. Bo legt alles duidelijk uit en is eerlijk en nuchter in zijn advies. Het dak van de berging heeft hij ook maar meteen geïnspecteerd, super attent en pro actief! Het bouwkundig rapport is helder en to the point. Wij weten waar we aan toe zijn de komende jaren! Premiumkeur is echt een aanrader als je zoekt naar een vakkundig en betrouwbare dakinspectie in Westzaan.

De bouwkundige keuring van Premiumkeur is zeer uitgebreid


Wij hadden met Premiumkeur contact gezocht voor een bouwkundige keuring in Westzaan. Het contact was snel gelegd en het keuringsmoment kon al binnen 2 dagen plaatsen vinden, supersnel dus. Bo Schreurs had bij ons de keuring gedaan en heeft die echt super uitgevoerd. Ontzettend aardig en schuwt geen krappe kruipruimtes. Liep alle punten precies en nauwkeurig af. Na de keuring hebben we meteen ter plekken de belangrijkste punten kunnen bespreken. Twee dagen later hebben we het rapport in de mail mogen ontvangen. Daarin zijn ook alle foto’s verwerkt die hij tijdens de keuring maakt. Eventuele vragen konden toen nog worden gesteld. Echte aanrader om voor Premiumkeur te kiezen.

Bij Premiumkeur werken ervaren vakmensen


Bo van Premiumkeur heeft ons uitstekend geholpen met de bouwkundige keuring i.v.m. de aanschaf ouder huis in slecht onderhouden staat wilde wij een vakkundige keuring laten uitvoeren zodat we 1) de juiste prijs kunnen bieden en 2) we weten wat we op de korte, midden en lange termijn kunnen verwachten aan renovaties/herstelwerk. Het keuren en het bijbehorende rapport geven ons een goed inzicht en helpen ons de juiste keuzes te maken over beide punten. Bo heeft echt de tijd genomen om alles goed na te lopen en was transparant over de manier van keuren. Bo is eerst zelf door de woning gegaan om elk deel van de woning doorgronding te inspecteren middels visuele keuring. Daarna heeft Bo ons meegenomen door het huis en heeft hij ons alle punten van aandacht laten zien (met uitleg in simpele taal). Bo heeft ons daarbij direct een grove prijsindicatie gegeven die in het rapport verder is uitgewerkt. Het rapport is uitgebreid, maar ook overzichtelijk. Het rapport toont een eerlijk beeld van de keuring en geeft duidelijk aan waar er een indicatie gemaakt is en waar nader onderzoek voor eventuele kosten geadviseerd wordt. Lang verhaal kort, wil je een betrouwbare, onafhankelijke bouwkeuring laten uitvoeren, dan raden wij Premiumkeur zeker aan!

dakinspectie Zaandam
dak lekkage opsporen in Zaandam
dakinspectie bij een monumentaal pand
lekkage onderzoek in de kruipruimte