Bouwkundige Keuring Zaandam
Bouwkundige keuring Zaandam

Bouwkundige keuring Westzaan


Bouwkundige keuring Westzaan Maak een afspraak met Premiumkeur voor een erkende bouwkundige keuring Westzaan  075-2026663 of e-mail naar premiumkeur@gmail.com Lees de recensies van tevreden consumenten.

Klik op de link voor alle diensten van Premiumkeur. Klik op de link voor alle kosten van een bouwkundige keuring in Westzaan.

Lees een schokkend krantenartikel hoe Zaanse makelaars stiekem samenwerken met woning inspecteurs.

Lees een leerzaam artikel over funderingsproblemen en een artikel met de beste tips als je een huis wilt gaan kopen in Westzaan.

De inspecteurs van Premiumkeur zijn regelmatig aan het werk in de Zaanstreek zoals in:  Zaandam, Den Ilp, Ilpendam, Oostzaan, Wijdewormer, Wormerveer, Assendelft, Krommenie, Jisp, Koog aan de Zaan en Zaandijk, Oostknollendam, Westknollendam en Markenbinnen.

Bouwkundige keuring of een specialistisch onderzoek


In de Zaanstreek en Westzaan komen funderingsproblemen en vochtproblemen veel voor. De inspecteurs die voor Premiumkeur werken zijn funderingsspecialisten die u snel duidelijkheid kunnen geven als een funderingsprobleem vermoed. We hebben ook veel ervaring met vochtproblemen. Heeft u in het huis last van vochtproblemen neem dan contact met ons op.

bij Premiumkeur werken allround bouwkundig inspecteurs die veel bouwkundige problemen voor u kunnen oplossen. Neem contact op met Premiumkeur voor een specialistisch zoals: een lekkage onderzoek, een gevel inspectie, balkon inspectie, een funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, vochtinspectie, een bouwkundig geschil met een aannemer, een bouwkundig geschil met de buren nulmeting en een meerjarenonderhoudsplan.

 

De bouwkundige keuring van Premiumkeur kan u veel geld opleveren


Fred is zeer professioneel en weet waar hij het over heeft. Ik had een aanvullend funderingsonderzoek nodig voor de aankoop van een woning in Zaandam Door het grondige funderingsonderzoek van Fred zijn de funderingsproblemen goed in kaart gebracht en dat heeft geresulteerd in een hele flinke aankoop korting. Zonder Fred zijn funderingsexpertise had ik dit niet voor elkaar kunnen krijgen.

 

Een bouwkundige keuring met een realistische inschatting van de verbouwkosten


Aanrader! Fred heeft het huis gekeurd die we in Utrecht wilden aankopen. Nadat de verkoopmakelaar een aantal ‘goede’ keurders had aangeraden, ben ik zelf op zoek gegaan en kwam ik bij Premiumkeur uit. Ik ben zeer tevreden. Naast plezierig contact heb ik Fred als zeer deskundig en doortastend ervaren en heeft hij een mooi uitgebreid rapport opgeleverd. We zijn inmiddels aan het verbouwen en de realiteit doet niets af aan de gemaakte keuring.

 

dakpannen inspecteren
inspecteren loodslabben (2)
lekkage opsporen
Ook na de bouwkundige keuring zijn wij goed bereikbaar


Bouwkundige keuring nodig? Twijfel dan niet en bel Fred!

Omdat ik nog niet eerder een bouwkundige keuring had laten uitvoeren, ben ik op internet op zoek gegaan naar een iemand die verstand heeft van zaken en tegelijk niet de hoofdprijs vraagt. N.a.v. de goede reviews belde ik Fred op. Aan de telefoon was hij zeer vriendelijk en nam ruim de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Je merkt dat hij service hoog in het vaandel heeft staan en dat hij graag meedenkt. Hij komt op voor de belangen voor 1 partij en dat ben JIJ!

Op locatie ging hij ook zeer vakkundig te werk: kruipruimte in, dak op, niets is te gek. Tevens gaf hij aan waar ik allemaal op moest letten en hij noemde een aantal punten op waar ik nog niet aan had gedacht. Ook hier nam hij uitgebreid de tijd voor.

Het rapport wordt in heldere taal weergegeven en is voorzien van foto’s. Na afloop staat hij klaar om vragen te beantwoorden en geeft hij goed advies.

Al met al een bijzonder prettige ervaring! Ik kan Fred van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een gedegen keuring zonder fratsen. Ik weet nu dat ik absoluut geen dure bureau hoef in te huren om tot een bouwkundig rapport te komen en dat scheelt dan ook weer in de portemonnee!

 

Premiumkeur is niet afhankelijk van opdrachten van makelaars


Voor ons huis in Westzaan hebben wij zelf gezocht naar een onafhankelijke bouwtechnische keurder, die al veel huizen had beoordeeld in de Zaanstreek
Het vinden van een bouwtechnische keurder was niet moeilijk, het vinden van een onafhankelijke keurder echter wel. (Makelaars komen graag met keurders die zij al kennen, en ontvangen daar dan een kleine vergoeding voor.)

Al snel kwamen wij uit bij Premiumkeur.

Premiumkeur heeft ons zeer snel en deskundig geholpen.
Fred is zeer kritisch; hij gaat het dak op, gaat de kruipruimte in, en geen enkel detail ontgaat hem.
Fred maakt veel foto’s, komt met duidelijke uitleg, en met veel (isolatie-)tips.
(Als je je huis laat keuren door Fred, zou ik je aanraden om zelf ook met hem mee te kijken!! Het is ontzettend leerzaam.)

Premiumkeur werkt vanuit het belang van de koper van de woning, en Fred maakt de dingen niet mooier dan ze zijn.

Ik zou Premiumkeur aan iedereen aanraden!

 

Bouwkundige keuring inclusief een aanvullend funderingsonderzoek


Enige tijd geleden heeft Fred ons uitstekend bijgestaan bij de koop van een huis in Westzaan. Ten eerste heeft hij een vrijstaand huis met een uitbouw gekeurd waarvan tijdens de bouwkundige keuring bleek dat de fundering niet in orde was. Naar aanleiding daarvan hadden we een voorlopig koopcontract getekend met een extra clausule in verband met de funderingsproblemen en de daar aan verbonden kosten. De verkopende makelaar en eigenaar gaven aan dat het slechts € 10.000 zou kosten om dit te herstellen en na later bleek waren de geschatte herstelkosten € 110.000. Wij hebben door de clausule aanbevolen door Fred het voorlopige koopcontract kunnen laten vervallen. Het tweede huis waar ons oog op viel, heeft Fred ook gekeurd en met wat onderhoudstechnische opmerkingen hebben we dit huis aangekocht en daar wonen we nu zonder noemenswaardige problemen. Dank aan Fred voor zijn deskundige ondersteuning in deze. We bevelen Fred zeker aan.

 

Kies voor de meest uitgebreide bouwkundige keuring


Fred heeft ons geholpen door het uitvoeren van een bouwkundige keuring en een funderingsonderzoek. Dit was voor een pand aan in Wormer. We zijn er erg tevreden over. We zijn meegegaan met Fred tijdens bouwkundige de keuring en hebben een hoop kostbare informatie vergaard. Dat ging niet alleen de staat van het pand. Maar ook over hoe je een renovatie het best zou kunnen aanpakken.

Fijn aan Fred vind ik (naast zijn duidelijke expertise):
– zijn no-nonsense aanpak
– zijn vermogen om de opdracht te snappen en tijdig op te leveren
– de “extra mijl” die hij gaat bij de inspectie

Voor ons leverde dit veel meer op vergeleken bij een inspectie door een landelijke inspectie-organisatie. Die zijn ongetwijfeld goed, maar Fred is extra betrokken naar mijn mening.

 

Premiumkeur biedt u een 100 % onafhankelijke bouwkundige keuring


Fred heeft perfect werk geleverd, door zijn bouwkundige keuring heb ik afgezien van de koop van een woning in Oostzaan, hetgeen me een hoop geld, hoofdpijn en teleurstelling heeft bespaard. Niet voor niets is hij niet erg geliefd bij makelaars, want hij verteld precies waar het op staat. Ik ga hem weer in de arm nemen bij een mogelijke volgende aankoop!

 

Bouwkundige keuring inclusief een uitgebreide kruipruimte inspectie


Vanwege problemen met de vloerbalken Fred gevraagd om een bouwkundige inspectie uit te voeren. Fred stelde voor om mee te gaan de kruipruimte in, zodat ik met eigen ogen ook de situatie kon beoordelen. Bijzonder was dat de uitkomsten van een eerder uitgevoerde bouwkundige keuring bij aankoop van de woning totaal onjuist bleken. Het mooie was dat hij ook gelijk met een mogelijke oplossing kwam en dat heel duidelijk en begrijpelijk weet uit te leggen.

 

De makelaar is gebaat bij een oppervlakkige bouwkundige keuring


Om een huis snel en makkelijk te verkopen is de makelaar erbij gebaat dat het huis zo gunstig mogelijk uit de bouwkundige keuring komt. Daarom beveelt de makelaar u bedrijven waarvan hij weet dat ze een oppervlakkige bouwkundige keuring uitvoeren. Dit zijn de bedrijven die de kruipruimte alleen rondom het kruipluik inspecteren, het dak tot een beperkte hoogte inspecteren. Meestal maken deze inspecteurs alleen een foto van het dak vanuit een dakraam of gebruiken ze een spiegeltje. En het meest belangrijke bouwkundig onderdeel, de fundering, wordt niet onderzocht. De inspecteurs die de makelaar aanbeveelt hebben zelfs geen waterpas bij zich. Dat zegt al genoeg toch? Een oppervlakkige keuring dient het belang van de makelaar, maar niet dat van de consument.

Door deze oppervlakkige van inspecteren loopt u als concument een groot risico geconfronteerd worden met hoge kosten achteraf omdat gebreken niet gezien worden. Kies voor zekerheid en Bel Premiumkeur voor de meest grondige en uitgebreide bouwkundige keuring van Nederland.

Hieronder een citaat uit de algemene voorwaarden van 1 van mijn concurrenten. Het bewijs dat de bouwkundige keuring van mijn concurrenten daadwerkelijk oppervlakkig is. En dit bedrijf is aangesloten bij het Keurmerk Vakkundig Gekeurd.

De bouwtechnische keuring bestaat uit een globale, non-destructieve, visuele inspectie, gerelateerd aan het bouwjaar van het object en is een momentopname, waarbij uitsluitend gesignaleerde zichtbare gebreken of tekortkomingen worden gerapporteerd.

De synoniemen voor het woord globaal zijn: bij benadering, grofweg, in grote trekken, ongeveer, ruwweg

 

Wat is het verschil tussen Premiumkeur en andere woningkeurbedrijven?


Het verschil kunt herkennen in het woord Premium in onze bedrijfsnaam. Premiumkeur voert voor u een bouwkundige keuring uit die echt veel uitgebreider en completer is dan al mijn concurrenten. En dit terwijl de prijs van een bouwkundige keuring via Premiumkeur ongeveer gelijk is met andere woningkeurbedrijven. Bovendien zijn wij 100% onafhankelijk omdat we nooit voor verkopend makelaars werken. De bouwkundige keuring via Premiumkeur is niet globaal, maar zeer uitgebreid en diepgaand. In de meeste gevallen gaan de inspecteurs die voor Premiumkeur de kruipruimte helemaal in (indien het veilig en verantwoord is)  We klimmen in de meeste gevallen het dak helemaal op en zelfs op grotere hoogtes.(als het veilig kan) We gebruiken veel specialistisch gereedschap tijdens de bouwkundige keuring zoals een thermografische camera, waterpas instrumenten, een kruipruimte robot, een camera endoscoop, een vochtmeter en we hebben ook een schroefmachine bij ons inclusief een aantal kleine koevoeten om ook lastige kruipluiken open te krijgen. Daar waar andere woningkeurbedrijven ophouden gaan wij verder. Een Premium uitgevoerde bouwkundige keuring beschermt u dus veel meer tegen onverwachte hoge kosten achteraf dan al onze concurrenten omdat de bouwkundige keuring via Premiumkeur veel uitgebreider en completer is. En als u de vele positieve recensies heeft gelezen dan weet u dat we de waarheid spreken. De vele foto’s en video’s op de website van Premiumkeur laten u zien dat we doen wat we beloven. Bovendien is Premiumkeur 100% onafhankelijk omdat wij niet afhankelijk zijn van opdrachten van makelaars. Belangenverstrengeling is hierdoor volledig uitgesloten.

 

bouwkundige keuring Westzaan (1)
Bouwkundige keuring Westzaan (2)
Bouwkundige keuring Westzaan (3)
Bouwkundige keuring Westzaan (4)
De bouwkundige keuring is heel grondig en uitgebreid


Hele goeie ervaring met twee bouwkundige keuringen van Fred: hij heeft duidelijk kennis van zaken en gaat grondig te werk. In het eerste huis verschillende problemen ontdekt waardoor de koop niet doorging. Daar zijn we achteraf heel blij om! Nu opnieuw van zijn diensten gebruik gemaakt en wederom een prettige ervaring: gelukkig in dit huis geen gebreken. Ik zou Fred zeker aanraden!

 

Bouwkundige keuring inclusief een uitgebreide dakinspectie


Fred heeft voor ons een woning in Wormerveer bouwkundig gekeurd uit 1915. Er waren wat twijfels over o.a. de houten vloer en schilderwerk, dus besloten dat een bouwtechnische keuring daar uitsluitsel over moest geven. Na veel zoekwerk zijn we op Fred uitgekomen en zijn profiel sprong er uit in vergelijking met andere aanbieders. Let op: hij is niet de goedkoopste in de markt, maar van wat ik qua ervaringen hoor over anderen is hij die paar tientjes extra meer dan waard en kan je veel geld schelen!
Contact vooraf was prima, Fred was duidelijk in dat hij niet direct de volgende dag beschikbaar was, maar toch vrij snel daarna (paar dagen). De keuring zelf verliep vlot, maar toch zeer uitgebreid. We zijn alles bij elkaar toch ruim een uur bezig geweest voor een woning van 80m2. Fred stelt zich kort voor, maar gaat direct aan de slag. Hij neemt je mee en laat je alles zien wat hij zelf ook tegen komt. Hij klimt het dak op om dingen goed te bekijken en is niet bang om confronterende zaken te benoemen (ondanks dat de huidige bewoner aanwezig was). Hij vraagt ook aan je om mee te kijken en checkt of je het begrepen hebt. Geeft ontzettend veel nuttige tips tijdens de bouwkundige keuring en beschrijft veel van die ook in zijn bouwkundige rapport. TIP: schrijf wel met hem mee tijdens de keuring om niets te missen! Nadeel was dat we de kruipruimte niet helemaal in konden omdat de bewoners de vloer volledig sluitend hadden gelegd, maar hij wist met zijn laser en gevoel exact te beschrijven wat men had gedaan aan de vloer en wat er niet was gedaan, zonder dat de bewoner dit van tevoren zelf verteld had. Getuigd van kennis.
Prettige en leerzame keuring en zelfs de huidige bewoner wilde hem na deze ervaring inschakelen voor hun volgende woning. Keuring die ze zelf uit hadden laten voeren in dit huis was volgens hen bij lange na niet wat er nu gebeurde.
Het rapport liet een aantal dagen op zich wachten, wat me normaal lijkt als het goed moet gebeuren. Wel wat kleine schoonheidsfoutjes (verkeerde foto van de keuken), maar dat werd na een mailtje snel hersteld. het bouwkundig rapport is duidelijk, overzichtelijk en toch in detail beschreven. Komt ook overeen met wat er ter plaatse besproken is.
Samengevat; zeer open en eerlijke keurmeester die zijn vak verstaat. Is altijd bereikbaar, ook na het rapport voor eventuele vragen. Als je het mij vraagt, is dit hoe een bouwtechnische keuring moet zijn. Als je jezelf geld wilt besparen en niet voor verrassingen wilt komen te staan bij de aankoop van je woning, dan denk ik dat hij de juiste keuze is tussen alle partijen die zeggen onafhankelijk te zijn, maar dat in praktijk niet zijn. Fijne ervaring en schakel hem zonder twijfel weer in tijdens een eventuele volgende bouwkundige keuring!

 

De inspecteurs van Premiumkeur zijn ervaren fundering experts


Erg fijne keurders. Wij hadden een overeenkomst bod op een woning in Zaandijk enkele maanden geleden, een oud huis dat volgens het makelaarskantoor in goede conditie verkeerde. Het makelaarskantoor raadde een keurder aan, maar wij zijn toch onze eigen weg ingeslagen en bij Premiumkeur uitgekomen.

Daan kwam de bouwkundige keuring uitvoeren en dat heeft hij zeer vakkundig uitgevoerd. Het huis had zoveel mankementen dat het ongeveer 2 ton zou kosten om het weer op te knappen. Overal bleek dat de eigenaar de laatste 40 jaar zelf alles had opgeknapt en dat zag er op het eerste gezicht best prima uit, maar als je ergens onder keek bleek het onvakkundig te zijn. Het grootste probleem was de fundering, het huis was flink aan het verzakken met het hele rijtje. Het is dan niet mogelijk om de fundering aan te pakken omdat de buren, en diens buren ook mee moeten doen.

Kortom, voor een jong stel die gewoon in een mooi huis willen wonen en vooral niet veel verstand hebben van huizen, heeft Premiumkeur ons gered van een financiële strop.

Daarnaast zijn ze erg behulpzaam en nam hij heel erg de tijd voor ons. Wij zouden Fred (en Daan) van harte aanraden. Bij Fred weet je zeker dat alles goed zit als onafhankelijke partij!

 

 

De bouwkundige keuring van Premiumkeur kan u behoeden voor een miskoop


Een aantal weken geleden hebben mijn vriend en ik contact opgenomen met Fred. Door de oververhitte huizenmarkt werd ons geadviseerd om te bieden zonder bouwkundige keuring. Dit op dringend verzoek van de verkopende partij. Omdat onze bouwkundige kennis minimaal is -zoals bij veel kopers-, hadden we nadat ons bod werd geaccepteerd er toch geen goed over; wat als er iets met de fundering aan de hand zou zijn, of andere gebreken waarvan we geen idee hadden. Nog voor het tekenen van het koopcontract hebben we daarom contact opgenomen met Fred. Fred is deskundig en niet onbelangrijk onafhankelijk! Hij is met ons meegegaan om de woning te bekijken en heeft ons op het hart gedrukt de woning niet te kopen. Door het geven van deskundig advies, gaf hij aan grote problemen te verwachten met de fundering van de woning. Iets wat kan oplopen richting de tienduizenden euro’s. Ondanks dat bij ons de teleurstelling groot was, zijn we Fred enorm dankbaar! Hij heeft ons echt behoed voor het maken van een grote fout. Bij de aankoop van een volgend huis, zullen we hem zeker opnieuw inschakelen

 

 

bouwkundige keuring dakkapel
inspecteren loodslabben
dakinspectie
vloerbalken inspecteren
Bouwkundige keuring met een uitgebreid bouwkundig rapport


Wij hebben hele goede ervaring met Premiumkeur

Fred ging bij de aankoop van ons nieuwe huis professioneel te werk. Hij werkt met professionele apparatuur en heeft een brede kennis over de bouw van het huis en over waar verborgen gebreken kunnen zitten. In het geval van ons huis, was hij tevreden over de bouwkundige staat van het huis, maar had hij ook een aantal kritische puntjes.

Daarnaast vond ik hem communicatief er goed, en was hij zo transparant dat hij metingen liet zien en daar goede uitleg bij gaf.

Tot slotte zag het bouwkundig rapport dat hij binnen een paar dagen leverde via de mail erg keurig uit en duidelijk uit.

Ik zou Fred van harte aanraden, niet alleen om zijn vakkundigheid, maar ook omdat het gewoon een sympathieke man is en hij van de bouwkundige keuring een gezellige gebeurtenis maakt.

 

De bouwkundige keuring van Premiumkeur is completer en beter


Voor een bouwkundige keuring gingen wij op zoek naar een goede partij die ons (toekomstig) huis goed kon keuren en natuurlijk (lekker Hollands) niet de duurste van de markt was. Met Fred Tokkie hebben wij deze 2 vliegen in 1 klap geslagen.

Met een zeer kritische blik heeft Fred ons toekomstige huis in Westzaan van onder tot boven helemaal geïnspecteerd en ging daarbij verder dan je mag verwachten. Waar andere keurmeesters stoppen zodra zij het dak niet goed kunnen bereiken of het luik van de kruipruimte te krap vinden, klimt Fred met al het gemak (en lenigheid) het dak op en met veel gemanoeuvreer de kruipruimte in om ook daar goed een beeld te kunnen krijgen van de situatie.

Door de tijdnood – die Fred goed aanvoelde – zorgde hij er ook voor dat het rapport kant-en-klaar diezelfde dag nog bij ons in de mail zat en konden wij met voldoende argumenten richting de verkopende partij om toch nog wat van de prijs te krijgen. Ook daartoe had Fred nog flink wat goede tips gegeven.

Kortom: Zeer tevreden over Fred, zijn kritische blik en manier van rapporteren en de volgende keer – mocht het nodig zijn – dan schakelen wij hem ook zeer zeker weer in.

 

 

Bouwkundige keuring inclusief een deskundig en oprecht bouwkundig advies


Fred heeft ons geadviseerd bij de aankoop van een prachtig huis met souterrain. Na de bouwkundige keuring bleek de kelder lek te zijn en hebben wij de koop geannuleerd waarmee hij ons heeft behoed voor een financiële ramp. De verkopers kwamen aan met een offerte van 10k, maar gezien de ernst van de vochtproblemen had ons dat zeker het tienvoudige gekost; kopzorgen , eventuele burenconflicten en verloren tijd nog niet eens meegerekend. Het heeft ons de ogen geopend. 5 maanden later zijn de we eigenaren van een prachtig huis zonder souterrain en zonder gebreken. Ook deze koop wilden we niet finaal maken zonder de kritische blik van Fred, die naast gebreken ook oog heeft voor andere details zoals onderhoudstips en aandachtspunten waardoor je huis meer waard wordt en beter behouden blijft. Al met al een perfecte, nuchtere en kundige partner die je nodig hebt om je droomhuis te vinden op de overspannen huizenmarkt. Bedankt Fred!

 

Premiumkeur is 100 % onafhankelijk


Als je een bouwkundige nodig hebt die écht onafhankelijk is, moet je bij Fred zijn! Ontzettend veel ervaring, top advies en vooral een eerlijke mening. Nooit een bouwkundige keuring doen door iemand die een makelaar aanraadt, altijd een onafhankelijke zoeken. Hiervoor is Fred echt een aanrader.

 

Bouwkundige keuring Westzaan (6)
bouwkundige keuring Westzaan (6)
bouwkundige keuring Westzaan (7)
Bouwkundige keuring Westzaan (9)

Wat wordt er geïnspecteerd bij een bouwkundige keuring?


De vloerbalken in de kruipruimte
De nokvorsten
De kilgoot
De verholen goot
De dakgoot en hemelwaterafvoeren
De dakkapellen indien aanwezig
De bitumineuze dakbedekking
De loodslabben
De boeidelen
De houten gootbak
De zinken deklijsten
De voorgevel, achtergevel, zijgevels
De bakstenen
Het voegwerk
Het pleisterwerk
De ramen
De kozijnen
Het glas
De binnen deuren en buitendeuren
Deurbeslag
De badkamer
Tegelwerk badkamer
Voegwerk badkamer
Siliconenkit badkamer
Aarding van de badkamer
Ventilatie badkamer
De kelder
Scheuren in de muren

 

Wat inspecteert Premiumkeur tijdens de bouwkundige keuring?


De dakpannen
Balkon constructie
Houten constructie balkon
Vloerconstructie kwaaitaalvloer
Hekwerk, balkon, constructie en veiligheid
Draagconstructie balkon
Staalconstructie balkon
Betonrot balkon
De vloer convector
De Cv-ketel
Elektrische vloerverwarming
Rookgasafvoer
Zuurstoftoevoer
Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
De leidingen van de cv-installatie
Lekkages cv-ketel en radiatoren
Radiatoren
Vloerverwarming controleren
Vloerverwarming unit
Pomp vloerverwarming
Inlaatcombinatie
Overdrukventiel
Thermostaat
Elektrische installatie
Groepenkast
Zekeringen
Aardlekschakelaar
Fundering op staal