075-2340777 premiumkeur@gmail.com
Premiumkeur B.V.

Bouwkundige keuring Purmerend


Bouwkundige keuring Purmerend. Welkom op de website van Premiumkeur. Maak afspraak met Premiumkeur voor een erkende en gecertificeerde bouwkundige keuring Purmerend ☎ 075-2340777 of e-mail Lees de recensies van vele tevreden consumenten die door inspecteurs van Premiumkeur een bouwkundige keuring in Purmerend hebben laten uitvoeren. Klik op de link voor alle diensten van Premiumkeur. Klik op de link voor alle kosten van een bouwkundige keuring in Purmerend. Premiumkeur is een NHG erkend en NEN 2767 gecertificeerd bouwkundig adviesbureau. De inspecteurs van Premiumkeur zijn bekend in Purmerend.

Lees een leerzaam artikel over funderingsproblemen en een artikel met de bouwkundige beste tips als u een oud een huis wilt gaan kopen in Purmerend.

Lees een schokkend krantenartikel over Zaanse makelaars die stiekem samenwerken met lokale woning inspecteurs. Dit zijn de bedrijven waar de Zaanse makelaars graag mee samenwerken en daarom bevelen ze u deze bedrijven aan: Perfectkeur, Woningkeur, Homekeur en DDKeuring. 

De inspecteurs van Premiumkeur zijn wekelijks aan het werk in de Zaanstreek en Purmerland en voeren bouwkundige keuringen in Zaandam uit, maar ook in de rest van de Zaanstreek: zoals in Purmerend, Zaandijk, Koog aan de Zaan, Westzaan, Oostzaan, Uitgeest, Landsmeer, Den Ilp, Ilpendam, Jisp, Wormer, Wormerveer, Krommenie, Krommeniedijk, Markenbinnen, Assendelft, Wijdewormer, Oostknollendam en Westknollendam.

 

Bouwkundige keuring of een specialistisch onderzoek


U kunt door Premiumkeur een bouwkundige keuring in Purmerend laten uitvoeren of een specialistisch onderzoek zoals:  een funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, vochtinspectie, gevel inspectie, isolatie onderzoek van uw woning, scheuren onderzoek, gevel inspectie, balkon inspectie, vloeren onderzoek, daklekkages opsporen, lekdetectie, schaderapport, bouwkundig geschil met uw aannemer of uw buren, bouwkundige vooropname, opleveringskeuring van uw nieuwbouwwoning, nulmeting en een meerjarenonderhoudsplan.

De inspecteurs van Premiumkeur zijn ook in het bezit van een infraroodcamera. De infraroodcamera kan gebruikt worden om er achter te komen waar de isolatie van uw woning verbeterd moet worden. Op basis van deze thermografische inspectie leert u precies hoe u energie kunt besparen.

U vindt Premiumkeur B.V. ook in het telefoonboek.

 

 

Premiumkeur is 100 % onafhankelijk en werkt niet samen met makelaars


Erg fijne keurders. Wij hadden een overeenkomst bod op een woning in het centrum van Purmerend enkele maanden geleden, een oud huis dat volgens het makelaarskantoor in goede conditie verkeerde. Het makelaarskantoor raadde een keurder aan, maar wij zijn toch onze eigen weg ingeslagen en bij Premiumkeur uitgekomen.

Daan kwam de keuring uitvoeren en dat heeft hij zeer vakkundig uitgevoerd. Het huis had zoveel mankementen dat het ongeveer 2 ton zou kosten om het weer op te knappen. Overal bleek dat de eigenaar de laatste 40 jaar zelf alles had opgeknapt en dat zag er op het eerste gezicht best prima uit, maar als je ergens onder keek bleek het onvakkundig te zijn. Het grootste probleem was de fundering, het huis was flink aan het verzakken met het hele rijtje. Het is dan niet mogelijk om de fundering aan te pakken omdat de buren, en diens buren ook mee moeten doen.

Kortom, voor een jong stel die gewoon in een mooi huis willen wonen en vooral niet veel verstand hebben van huizen, heeft Premiumkeur ons gered van een financiële strop.

Daarnaast zijn ze erg behulpzaam en nam hij heel erg de tijd voor ons. Wij zouden Fred (en Daan) van harte aanraden. Bij Fred weet je zeker dat alles goed zit als onafhankelijke partij!

 

 

Premiumkeur is onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar


Voor ons huis in Purmerend hebben wij zelf gezocht naar een onafhankelijke bouwtechnische keurder, die al veel huizen had beoordeeld in de buurt van Purmerend.
Het vinden van een bouwtechnische keurder was niet moeilijk, het vinden van een onafhankelijke keurder echter wel. (Makelaars komen graag met keurders die zij al kennen, en ontvangen daar dan een vergoeding van € 50 voor.)

Al snel kwamen wij uit bij Premiumkeur.

Premiumkeur heeft ons zeer snel en deskundig geholpen.
Fred is zeer kritisch; hij gaat het dak op, gaat de kruipruimte in, en geen enkel detail ontgaat hem.
Fred maakt veel foto’s, komt met duidelijke uitleg, en met veel (isolatie-)tips.
(Als je je huis laat keuren door Fred, zou ik je aanraden om zelf ook met hem mee te kijken!! Het is ontzettend leerzaam.)

Premiumkeur werkt vanuit het belang van de koper van de woning, en Fred maakt de dingen niet mooier dan ze zijn.

Ik zou Premiumkeur aan iedereen aanraden!

 

bouwkundig onderzoek dakkapel
dak inspecteren Wijdewormer
Kruipruimte inspectie Wijdewormer
kruipruimte onderzoek Wijdewormer

De makelaar is gebaat bij een oppervlakkige bouwkundige keuring


Om een huis snel en makkelijk te verkopen is de makelaar erbij gebaat dat het huis zo gunstig mogelijk uit de bouwkundige keuring komt. Daarom beveelt de makelaar u bedrijven waarvan hij weet dat ze een oppervlakkige bouwkundige keuring uitvoeren. Dit zijn de bedrijven die de kruipruimte alleen rondom het kruipluik inspecteren, het dak tot een beperkte hoogte inspecteren. Meestal maken deze inspecteurs alleen een foto van het dak vanuit een dakraam of gebruiken ze een spiegeltje. En het meest belangrijke bouwkundig onderdeel, de fundering, wordt niet onderzocht. De inspecteurs die de makelaar aanbeveelt hebben zelfs geen waterpas bij zich. Dat zegt al genoeg toch? Een oppervlakkige keuring dient het belang van de makelaar, maar niet dat van de consument.

Door deze oppervlakkige van inspecteren loopt u als concument een groot risico geconfronteerd worden met hoge kosten achteraf omdat gebreken niet gevonden worden door deze oppervlakkige manier van keuren.. Kies voor zekerheid en Bel Premiumkeur voor de meest grondige en uitgebreide bouwkundige keuring van Nederland.

Hieronder een citaat uit de algemene voorwaarden van 1 van mijn concurrenten. Het bewijs dat de bouwkundige keuring van mijn concurrenten daadwerkelijk oppervlakkig is. En dit bedrijf is aangesloten bij het Keurmerk Vakkundig Gekeurd.

De bouwtechnische keuring bestaat uit een globale, non-destructieve, visuele inspectie, gerelateerd aan het bouwjaar van het object en is een momentopname, waarbij uitsluitend gesignaleerde zichtbare gebreken of tekortkomingen worden gerapporteerd.

De synoniemen voor het woord globaal zijn: bij benadering, oppervlakkig, grofweg, in grote trekken, ongeveer, ruwweg

 

Wat is het verschil tussen Premiumkeur en andere woningkeurbedrijven?


Het verschil kunt herkennen in het woord Premium in onze bedrijfsnaam. Premiumkeur voert voor u een bouwkundige keuring uit die echt veel uitgebreider en completer is dan al mijn concurrenten. En dit terwijl de prijs van een bouwkundige keuring via Premiumkeur ongeveer gelijk is met andere woningkeurbedrijven. Bovendien zijn wij 100% onafhankelijk omdat we nooit voor verkopend makelaars werken. De bouwkundige keuring via Premiumkeur is niet globaal, maar zeer uitgebreid en diepgaand. In de meeste gevallen gaan de inspecteurs die voor Premiumkeur de kruipruimte helemaal in (indien het veilig en verantwoord is)  We klimmen in de meeste gevallen het dak helemaal op en zelfs op grotere hoogtes.(als het veilig kan) We gebruiken veel specialistisch gereedschap tijdens de bouwkundige keuring zoals een thermografische camera, waterpas instrumenten, een kruipruimte robot, een camera endoscoop, een vochtmeter en we hebben ook een schroefmachine bij ons inclusief een aantal kleine koevoeten om ook lastige kruipluiken open te krijgen. Daar waar andere woningkeurbedrijven ophouden gaan wij verder. Een Premium uitgevoerde bouwkundige keuring beschermt u dus veel meer tegen onverwachte hoge kosten achteraf dan al onze concurrenten omdat de bouwkundige keuring via Premiumkeur veel uitgebreider en completer is. En als u de vele positieve recensies heeft gelezen dan weet u dat we de waarheid spreken. De vele foto’s en video’s op de website van Premiumkeur laten u zien dat we doen wat we beloven. Bovendien is Premiumkeur 100% onafhankelijk omdat wij niet afhankelijk zijn van opdrachten van makelaars. Belangenverstrengeling is hierdoor volledig uitgesloten.

 

Bouwkundige keuring Purmerend Premiumkeur is deskundig en onafhankelijk


Fred heeft ons geadviseerd bij de aankoop van een prachtig huis in Purmerend met souterrain. Na de bouwkundige keuring bleek de kelder lek te zijn en hebben wij de koop geannuleerd waarmee hij ons heeft behoed voor een financiële ramp. De verkopers kwamen aan met een offerte van 10k, maar gezien de ernst van de vochtproblemen had ons dat zeker het tienvoudige gekost; kopzorgen , eventuele burenconflicten en verloren tijd nog niet eens meegerekend. Het heeft ons de ogen geopend. 5 maanden later zijn de we eigenaren van een prachtig huis zonder souterrain en zonder gebreken. Ook deze koop wilden we niet finaal maken zonder de kritische blik van Fred, die naast gebreken ook oog heeft voor andere details zoals onderhoudstips en aandachtspunten waardoor je huis meer waard wordt en beter behouden blijft. Al met al een perfecte, nuchtere en kundige partner die je nodig hebt om je droomhuis te vinden op de overspannen huizenmarkt. Bedankt Fred!

 

De meest uitgebreide bouwkundige keuring


Wij zijn echt supergoed geholpen.
De afspraak voor de bouwkundige keuring was makkelijk gemaakt.
Wij kopen een wat ouder huis waar echt werk aan zit.
Fred was heel eerlijk en duidelijk in wat er mankeerde.
In hoe dit het beste op te lossen.
En wat daarvan de kosten zouden zijn.
Ook gaf hij extra onderhoudstips.
En wat ideeën om de woning te verbeteren.
Bij extra vragen na de bouwkundige keuring konden we contact opnemen en werden we vriendelijk en goed te woord gestaan.
We hadden ook echt het idee dat er de tijd genomen werd om naar ons te luisteren en alles goed te bekijken.
Dit heb ik bij een ander bedrijf wel heel anders ervaren ooit.
Ook gaf ik aan astma patiënt te zijn.
En kwam Fred zelf met extra ideeën en oplossingen die voor mij heel gunstig zouden kunnen zijn in de woning.
Ik kan Premiumkeur echt aanbevelen.

 

dakpannen inspecteren
inspecteren loodslabben (2)
lekkage opsporen

Ook na de bouwkundige keuring is Premiumkeur voor u goed bereikbaar


Fred is een ongelofelijk professionele en aardige vakman, die absoluut de tijd heeft genomen om ons alles duidelijk te maken. Hij geeft een eerlijk advies, ook over zaken die je misschien liever niet wil horen over het huisje dat je wil kopen. Ook voor de bouwkundige keuring heeft hij telefonisch de tijd genomen ons alles uit te leggen. We zijn ontzettend tevreden over zijn kennis en kunde en zouden hem aan iedereen aanraden die ook een goede bouwkundige keuring nodig heeft!

 

Bouwkundige keuring inclusief een uitgebreid bouwkundig rapport


Fred is een absolute topper. Aan de telefoon gaf hij al aan dat hij niet het type bouwkundige ingenieur is dat een theetje drinkt en dan zijn krabbel zet, maar echt het huis komt inspecteren. En zo het geschiede.

Fred is een man van zijn woord. Hij heeft me echt alles laten zien, van kleine scheurtjes in het plafond tot aan tips over de beveiliging van de voordeur. Daarnaast is hij in tegenstelling tot anderen niet te goed om het dak op te gaan en de kruipruimte te inspecteren. Het bouwkundig rapport wat ik kreeg, is uitgebreid en voorzien van een hele hoop specifieke foto’s, uitleg en berekeningen. Eigenlijk precies wat je wilt hebben als je een huis bouwkundig laat inspecteren.

 

 

bouwkundige keuring Purmerend (1)
Bouwkundige keuring Purmerend (2)
Bouwkundige keuring Purmerend (3)
Bouwkundige keuring Purmerend (4)

Bouwkundige keuring inclusief een uitgebreide kruipruimte inspectie


Vanwege problemen met de vloerbalken Fred gevraagd om een inspectie uit te voeren. Fred stelde voor om mee te gaan de kruipruimte in, zodat ik met eigen ogen ook de situatie kon beoordelen. Bijzonder was dat de uitkomsten van een eerder uitgevoerde bouwkundige keuring bij aankoop van de woning totaal onjuist bleken. Het mooie was dat hij ook gelijk met een mogelijke oplossing kwam en dat heel duidelijk en begrijpelijk weet te communiceren.

 

Bij Premiumkeur staat de consument op nummer 1


Fred brutaal gevraagd om advies, hij reageerde meteen en heeft ons goed op weg geholpen. Voor nu zien we af van het doen van een bod, maar als we een bouwkundige keuring moeten laten uitvoeren is Fred de eerste die we gaan benaderen. Fijn dat er nog mensen zijn die hulp bieden en weten wat service is. Dank Fred voor het open en informatieve gesprek!

Als u de beste bouwkundige keuring wilt Belt u Premiumkeur


Wij hadden een oudere woning gevonden in Purmerend en hadden twijfels over de bouwkundige staat. Voordat we over wilde gaan tot een aankoop, hebben wij Fred ingeschakeld voor een bouwkundige keuring.

Er was een bouwkundige keuring aanwezig, echter wilde wij meer duidelijkheid over de staat van de woning. Fred is een eerlijke en onafhankelijke partij. Fred is niet te beroerd om de kruipruimte in te gaan, ondanks dat hij zijn beschermende kleding niet mee had en heeft hierdoor een kostenpost ontdekt (die niet vermeld stond in de bouwkundige keuring die al aanwezig was). Verder heeft hij alle punten die je kan bedenken nagekeken. O.a. een funderingsonderzoek, asbestonderzoek, elektra, het dak etc. Daarbij heeft hij een duidelijke uitleg gegeven over de staat en een indicatie van de daarbij behorende kosten.

Wij zijn zeer tevreden over de bouwkundige keuring inclusief rapport en hebben hierdoor de beslissing kunnen maken tot een aankoop.

 

De inspecteurs van Premiumkeur zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring


Daan heeft snel en zeer nauwkeurig een grondig onderzoek verricht in onze aan te kopen woning. Er kwamen veel gebreken aan het licht, waar Daan ook tips en info over gaf qua ernst en de te verwachten kosten. Tegenwoordig is het in de randstad niet meer mogelijk om over de prijs te onderhandelen. Vrijwel overal moet je overbieden. Maar ook in zulke gevallen is het goed om te weten welke kosten er op welke termijn te verwachten zijn. Wij zijn erg tevreden en hebben ons droomhuis kunnen kopen. Bij de verbouwing bleek dat alle opmerkingen van Daan over verborgen gebreken precies klopten. Maar gelukkig was dat voor ons geen nare verrassing.

 

bouwkundige keuring dakkapel
inspecteren loodslabben
dakinspectie
vloerbalken inspecteren

Premiumkeur geeft u de beste bouwkundige adviezen


Ik belde Fred op zaterdagochtend op om een afspraak te maken. Hij heeft mij telefonisch direct van allerlei adviezen voorzien op basis van mijn informatie. Erg bruikbaar en eerlijk! Je hoort direct dat je met een expert te maken hebt. Ik zal in de toekomst weer contact met hem opnemen.

 

Een bouwkundige keuring die u zekerheid geeft


Zeer tevreden met de bouwkundige keuring van Daan. Fijne en snelle communicatie, op korte termijn beschikbaar en een volledig en duidelijk bouwkundig rapport. We hebben goed en eerlijk advies gekregen die ons meer zekerheid geeft bij het komen van onze eerste woning! Dank!

 

De bouwkundige keuring is veel completer dan al onze concurrenten


We hebben een huis in Purmerend gekocht, waarbij we het voorbehoud van bouwkundige keuring hebben opgenomen. Ondanks, dat we vermoedden dat alles in orde was, hebben we voor alle zekerheid een bouwkundig expert in de arm genomen. Heel fijn, dat Fred op heel korte termijn onze nieuwe aankoop bouwkundig kon keuren. Contact met Fred was meteen heel prettig en to-the-point. Na bouwkundige keuring door Fred bleek ons vermoeden gelukkig bewaarheid, maar het geeft toch een heel fijn gevoel, dat een expert het heeft beoordeeld. En de bouwkundige keuring was behoorlijk grondig, waarbij een klein lekje en een doorgeslagen raam aan het licht kwamen. Geen grote dingen dus, maar wel iets om nog even te bespreken met de verkopende makelaar op een moment (voor oplevering) dat er wellicht nog wat te onderhandelen is wie voor deze kosten opdraait. Hij gaf me ook nog een aantal goeie tips in verband met energieverbruik. Je merkt meteen dat hier iemand aan het werk is, die verstand van zaken heeft, dus ik zou Fred dan ook zeker een volgende keer weer in de arm nemen en kan hem van harte aanbevelen!

 

Bouwkundige keuring inclusief een inschatting van de verbouwingskosten


Wij hebben Fred ingeschakeld voor de bouwkundige keuring voor een woning in Purmerend. Fred neemt echt de tijd voor je en legt alles haarfijn uit. De kleinste plekjes die je zelf over het hoofd zou zien worden door Fred opgemerkt. Naast bouwkundig advies heeft Fred ons ook advies gegeven over de verwachte verbouwingskosten. Dankzij zijn ervaring als aannemer kon hij ons ook op dit vlak van objectief advies voorzien. Ik zou Fred aan eenieder kunnen aanraden.

 

Bouwkundige keuring Purmerend (5)
bouwkundige keuring Purmerend (6)
bouwkundige keuring Purmerend (7)
bouwkundige keuring Purmerend (8)

Bij Premiumkeur werken ervaren vakmensen


Fred heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik was bezig met de aankoop van een appartement dat zo vrijwel geheel gestript was, dus ik was benieuwd of Fred hier veel van kon vinden. En dat deed hij, geen enkel detail ontging hem. Vanaf moment binnenkomst gaf hij duidelijk, bondig en kundig advies. Ook hoe het op te lossen en praktische tips om het appartement verder te verbeteren of veiliger te maken (brandmelders, valbeveiliging etc). Zijn achtergrond als aannemer is duidelijk merkbaar. Ik ben ontzettend blij dat ik Fred heb ingeschakeld!

De bouwkundige keuring is veel uitgebreider dan al onze concurrenten


Wij hadden met Premiumkeur contact gezocht voor een bouwtechnische keuring in Purmerend. Het contact was snel gelegd en het keuringsmoment kon al binnen 2 dagen plaatsen vinden, supersnel dus. Bo Schreurs had bij ons de keuring gedaan en heeft die echt super uitgevoerd. Ontzettend aardig en schuwt geen krappe kruipruimtes. Liep alle punten precies en nauwkeurig af. Na de keuring hebben we meteen ter plekken de belangrijkste punten kunnen bespreken. Twee dagen later hebben we het rapport in de mail mogen ontvangen. Daarin zijn ook alle foto’s verwerkt die hij tijdens de keuring maakt. Eventuele vragen konden toen nog worden gesteld. Echte aanrader om voor Premiumkeur te kiezen.