Bouwkundige Keuring Zaandam
Bouwkundige keuring Zaandam

Bouwkundige Keuring Koog aan de Zaan


Bouwkundige keuring Koog aan de Zaan. Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring Koog aan de Zaan. Lees de recensies van vele tevreden huizenkopers. Maak een afspraak en bel 075-2340777 of e-mail naar premiumkeur@gmail.com. We hebben al vele huizen in Koog aan de Zaan gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren. We hebben geen enkele commerciële binding met makelaars uit Koog aan de Zaan. U kunt dus rekenen op een eerlijke en een deskundig uitgevoerde bouwkundig keuring Koog aan de Zaan.

Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk 100 % onafhankelijke keuring. Een erkend en geregistreerd Keurmerk dat u als consument de garantie geeft dat wij 100 % onafhankelijk zijn. Er is geen ander keurmerk in Nederland die u deze onvoorwaardelijke garantie geeft.

Lees een uitgebreid artikel over mij in de NRC en bekijk mij ook in het tv programma Kassa van 1-5-2021. U kunt ook een artikel over mij lezen in Business insider

De beste bouwkundige keuring in Koog aan de Zaan en omstreken. Kies voor een Zaanse bouwkundige met 30 jaar ervaring die veel lokale kennis heeft en daardoor weet welke bouwkundige gebreken in Koog aan de Zaan en de Zaanstreek veel voorkomen.
Bij een bouwkundige keuring in Koog aan de Zaan is het erg belangrijk dat de fundering beoordeeld wordt. Ik ben een funderingsspecialist die u kan behoeden voor een ernstige miskoop. Ik ben niet alleen goedkoper, maar ook veel completer Alle bouwkundige onderdelen worden tijdens een bouwkundige keuring Koog aan de Zaan geïnspecteerd indien toegankelijk of veilig bereikbaar. U hoeft dus niets extra te betalen voor een kruipruimte inspectie of dakinspectie. Kies voor de meest uitgebreide en deskundige bouwkundige keuring Koog aan de Zaan en de Zaanstreek, ik keur alle soorten huizen rondom Zaandam zoals in Purmerend, Zaandijk, Koog aan de Zaan, Westzaan, Oostzaan, Landsmeer, Den Ilp, Ilpendam, Jisp, Wormer, Wormerveer, Krommenie, Assendelft, Wijdewormer en een groot gedeelte van Noord-Holland.

Ik ga de kruipruimte in, klim het dak op en geef u altijd een duidelijk advies  over de fundering.
Kies voor 30 jaar ervaring en veel lokale kennis van Zaandam en de Zaanstreek.

Meestal kan ik de volgende dag al een bouwkundige keuring voor u uitvoeren en  ben 7 dagen per week voor u bereikbaar ook na kantooruren en in het weekeind. U krijgt mij altijd persoonlijk te spreken zodat u direct antwoord krijgt op al uw vragen.

U kunt ook bij ons terecht voor een specialistisch onderzoek of een deel inspectie zoals een 1e fase funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, vochtinspectie, nulmeting en een meerjarenonderhoudsplan

Bouwkundige keuring Koog aan de Zaan


Direct nadat ik de bouwkundige keuring heb afgerond kunt u mij alle vragen stellen over uw verbouwingsplannen,

Ik heb meer dan 25 jaar als aannemer gewerkt en vele oude huizen heb ik zelf van fundering tot dak verbouwt. Ik kan u slimme bouwkundige tips geven die u veel geld kunnen besparen. Maar kan u ook allerlei adviezen geven over constructieve ingrepen zoals het maken van een muurdoorbraak.

Wilt u weten wat het kost om uw huis te isoleren, het plaatsen van een uitbouw of dakkapel dan kan ik u redelijk exact vertellen wat dat kost.

Zoekend naar de beste bouwkundige in het land, heb ik Fred leren kennen. We waren vastberaden dat we geen compromis willen maken met de bouwkundige staat van onze toekomstige woning. Toen we Fred vonden, wisten we dat we met geen andere willen werken.

Voorzien van Fred’s advies en ondersteuning, gingen we op zoek naar onze woning. Het is even geduurd tot we ons voor een uiteindelijk beslisten, en te allen tijde mochten we terecht bij Fred die altijd een deskundig antwoord had aan al onze vragen en twijfels.

Vorige week was het grote moment en Fred kwam onze woning in Koog aan de Zaan keuren! Met een scherp oog en uiterste aandacht heeft hij geen detail gemist. Van de kleinste details als de keukenkraan tot de dak van de garage. Dankzij zijn ingaan binnen de kruipruimte (dat geen andere bouwkundige doet) heeft hij een flinkе lekkage vanuit leidingen in de kruipruimte gespoord en ons honderden euros bespaart. Beide verkopend makelaar en verkopers stonden verbaasd voor Fred’s nauwkeurigheid en bekwaamheid.

Naast de keuring heeft hij ons advies gegeven over wat en op welke manier moet worden aangepakt, en nog eens advies over mogelijke verbouwing. Een zeer ervaren deskundige die vlekkeloos werkt levert en die je volledig kan vertrouwen. Daarnaast een van de prettigste mensen die ik ooit heb ontmoet.

Fred heeft een bouwkundig keuring voor ons gedaan in Koog aan de Zaan . Fred is zeer enthousiast en uit zijn adviezen blijkt dat hij veel verstand heeft van oude(re) huizen en de gebreken die ze kunnen hebben. Na het bezoek van Fred hadden we een beter beeld van de verbouwingskosten en gebreken van het huis. Ik zou Fred zeker aanraden voor mensen die ook een bouwkundige keuring willen laten doen!

Omdat ik nog niet eerder een bouwkundige keuring had laten uitvoeren, ben ik op internet op zoek gegaan naar een iemand die verstand heeft van zaken en tegelijk niet de hoofdprijs vraagt. N.a.v. de goede reviews belde ik Fred op. Aan de telefoon was hij zeer vriendelijk en nam ruim de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Je merkt dat hij service hoog in het vaandel heeft staan en dat hij graag meedenkt. Hij komt op voor de belangen voor 1 partij en dat ben JIJ!

Op locatie ging hij ook zeer vakkundig te werk: kruipruimte in, dak op, niets is te gek. Bovendien gaf hij aan waar ik allemaal op moest letten en hij noemde een aantal punten op waar ik nog niet aan had gedacht. Ook hier nam hij uitgebreid de tijd voor.

Het rapport wordt in heldere taal weergegeven en is voorzien van foto’s. Na afloop staat hij klaar om vragen te beantwoorden en geeft hij goed advies.

Al met al een bijzonder prettige ervaring! Ik kan Fred van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een gedegen keuring zonder fratsen. Ik weet nu dat ik absoluut geen duur bureau hoef in te huren om tot een bouwkundig rapport te komen en dat scheelt dan ook weer in de portemonnee!

Zeer tevreden, eerst heel prettig contact gehad met Fred. Hij wist ons gerust te stellen, goed te informeren en handelde erg snel met het inplannen van een afspraak. Fred is goed bereikbaar en kent ‘de wereld’ goed. Teun heeft de keuring voor ons uitgevoerd en ook over hem waren we zeer tevreden. Hij heeft in zeer korte tijd een rapport voor ons opgeleverd waar we erg blij mee zijn. Ook heeft hij gevoel voor sfeer/toon/ setting. Al met al dus zeer tevreden.

We hebben Fred ingeschakeld voor de bouwkundige inspectie van ons nieuw te kopen huis in Koog aan de Zaan. Fred is een zeer kundig en ervaren vakman! Hij kruipt in alle gaten en kieren om een goede inventarisatie te maken van de bouwkundige kwaliteit van het huis. Met zijn twee een flinke tijd in de kruipruimte gelegen om alles te inspecteren. Hij ziet dingen die jij niet ziet. Hij betrekt je bij de inspectie en geeft over alle aspecten die hij tegenkomt een advies. Binnen enkele dagen een complete rapportage via de e-mail met bij alle onderdelen een inschatting van de kosten en de kwaliteit van het onderdeel.

Wij hebben Fred ingeschakeld voor de bouwkundige keuring voor een woning in Koog aan de Zaan. Fred neemt echt de tijd voor je en legt alles haarfijn uit. De kleinste plekjes die je zelf over het hoofd zou zien worden door Fred opgemerkt. Naast bouwkundig advies heeft Fred ons ook advies gegeven over de verwachte verbouwingskosten. Dankzij zijn ervaring als aannemer kon hij ons ook op dit vlak van objectief advies voorzien. Ik zou Fred aan een ieder kunnen aanraden die een huis gaat kopen in Koog aan de Zaan.

Bouwkundige keuring Koog aan de Zaan (1)
Bouwkundige keuring Koog aan de Zaan (2)
Bouwkundige keuring Koog aan de Zaan (3)
Bouwkundige keuring Koog aan de Zaan (4)
Direct weten wat je koopt


Ik begrijp goed dat als u een huis gezien heeft in Koog aan de Zaan dat u graag wilt kopen dat het voor u belangrijk is om te weten wat er aan een huis mankeert en wat het herstellen van bouwkundige gebreken u extra gaat kosten. Ik voer niet even snel een bouwkundige keuring uit en vertrek dan meteen naar de volgende klant, want nadat de bouwkundige keuring is uitgevoerd kunnen we indien u het wenst een kopje koffie ergens in Koog aan de Zaan drinken en de resultaten van de bouwkundige keuring bespreken. Na dit verhelderende gesprek heeft u inzicht gekregen in de bouwkundige staat van het huis en de extra kosten waar u rekening mee moet houden

De kosten zal ik tijdens het gesprek opsplitsen in directe kosten en kosten op langere termijn. (5-10 jaar)

Direct noodzakelijke kosten


Ik raad u aan eerst een bouwkundige keuring te laten uitvoeren zodat u precies  weet wat er aan het huis mankeert. Ik inventariseer tijdens de bouwtechnische keuring de bouwkundige gebreken voor u en maak een overzicht van de herstelkosten. De kosten worden opgesplitst in direct noodzakelijke kosten en de kosten op langere termijn. U heeft ijzersterke argumenten in handen om te onderhandelen over de vraagprijs. Als u goed onderhandeld kan u duizenden euro’s van de vraagprijs afkrijgen.

Wat zijn direct noodzakelijke kosten?

Onder direct noodzakelijke kosten wordt verstaan; Kosten die direct moeten worden gemaakt ter voorkoming van verdere schade of vervolgschade of bouwkundige gebreken aan een woning die direct herstel nodig hebben om verdere verslechtering en schade te voorkomen.

Bouwkundige keuring Koog aan de Zaan (5)
Bouwkundige keuring Koog aan de Zaan(6)
Bouwkundige keuring Koog aan de Zaan (7)
Bouwkundige keuring Koog aan de Zaan (8)

Ik heb meerdere malen gebruikt gemaakt van de diensten van Fred en dit steeds naar volle tevredenheid. Fred Tokkie is een nette en correcte kerel die met passie, plezier en veel ervaring zijn vak uitoefent. Je merkt dat hij het echt leuk vindt om een pand door te lichten en daar vervolgens uitgebreid advies over te geven. Fred bekijkt het pand grondig en neemt daarna ruim de tijd voor uitleg over zijn bevindingen en geschatte verbouwkosten. Ook daarna is Fred nog beschikbaar om mee te denken. Anders dan bij veel bouwkundige keuringen persoonlijke service tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding. 

Ik heb Fred onlangs ingeschakeld voor een bouwkundige keuring van een woning in Zaandam. Ik ben zo tevreden dat ik dat graag wil delen. Fred heeft een no nonsense houding en inspecteert grondig, van het dak tot in de kruipruimte. Ik kreeg ook een heldere uitleg ter plaatse. Het huis dat ik op het oog had was in slechte staat en Fred heeft een heldere inschatting gemaakt van de herstelkosten. Hij heeft me ook achteraf nog met raad & daad bijgestaan in de onderhandeling met de makelaar. Echt super goede service.

Wat keuren wij bij bouwkundige keuring Koog aan de Zaan?

 • De dakpannen
 • De nokvorsten
 • De schoorsteen
 • De dakgoot en hemelwaterafvoeren
 • De dakkapellen indien aanwezig
 • Het zinkwerk en de bitumineuze dakbedekking
 • Lood en loodslabben
 • De boeidelen
 • De houten gootbak
 • De zinken deklijsten
 • De voorgevel, achtergevel, zijgevels
 • De bakstenen
 • Asbest in de kruipruimte
 • Het voegwerk
 • Het pleisterwerk
 • De ramen
 • Riolering
 • De kozijnen
 • Het glas
 • De binnen deuren en buiten deuren
 • Deurbeslag
 • De Badkamer
 • Tegelwerk badkamer
 • Voegwerk badkamer
 • Siliconenkit badkamer
 • Aarding van de badkamer
 • Ventilatie badkamer
 • Funderingsinspectie
 • Aarding groepenkast
 • Aanwezigheid van aardpen
 • Aarding stopcontacten
 • Groepenkaart
 • Stopcontacten
 • Leidingen
 • Veiligheid
 • Brandveiligheid
 • Plafonds
 • Brandbare materialen
 • Giftige brandbare materialen
 • Aanwezigheid rookmelders (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • Inbraakbestendigheid + hang en sluitwerk
 • Buiten schilderwerk
 • Binnen schilderwerk
 • Keuken
 • Toilet
 • Tegelvloeren
 • Houten vloerbalken
 • Aanbouw
 • De fundering van de aanbouw of uitbouw
 • Vochtmetingen
 • Vochtplekken, schimmel
 • Algehele bouwkundige staat
 • Een zeer duidelijk advies over de fundering van het huis
 • Sanitair badkamer
 • Dakconstructie
 • Spanten
 • Gordingen
 • Nokbalk
 • Isolatie dak
 • Lekkages van het dak
 • Vochtmeting lekkages
 • Vloerconstructie
 • Balkconstructie
 • Staal constructie
 • Kruipruimte
 • Staal constructie kruipruimte
 • Vloerconstructie in kruipruimte
 • Broodjesvloer kruipruimte
 • Kwaaitaalvloer
 • Betonrot in kruipruimte
 • Riolering in Kruipruimte
 • Huiszwam
 • Asbest in kruipruimte
 • Ventilatie kruipruimte
 • Houtworm in de kruipruimte
 • Huiszwam in de kruipruimte
 • Optrekkend vocht in de kruipruimte
 • Houtrot in de kruipruimte
 • Lekkages in de kruipruimte
 • Balkon constructie
 • Houten constructie balkon
 • Vloerconstructie kruipruimte
 • Hekwerk balkon constructie en veiligheid
 • Draagconstructie balkon
 • Staalconstructie balkon
 • Funderingsadvies
 • Betonrot balkon
 • Cv-installatie
 • Bouwjaar cv-ketel en/of deze elk jaar een servicebeurt heeft gehad (stickers op ketel)
 • Rookgasafvoer
 • Zuurstof toevoer
 • Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • aanvoer en retour Leidingen van cv-installatie
 • Lekkages cv-ketel en radiatoren
 • Radiatoren
 • Vloerverwarming
 • Vloerverwarming unit
 • Pomp vloerverwarming
 • Inlaatcombinatie
 • Overdruk ventiel
 • Thermostaat
 • Elektrische installatie
 • Groepenkast
 • Zekeringen
 • Aardlekschakelaar