Bouwkundige Keuring Zaandam
Bouwkundige keuring Zaandam

Bouwkundige Keuring Jisp


Bouwkundige keuring Jisp Bel Premiumkeur de bouwkundige specialist van de Zaanstreek. Lees de recensies van vele tevreden huizenkopers die naar volle tevreden door Premiumkeur een bouwkundige keuring hebben laten uitvoeren. Bel 075-2340777 of e-mail: premiumkeur@gmail.com

De inspecteurs van Premiumkeur zijn wekelijks aan het werk in de Zaanstreek zoals: Zaandam, Zaandijk, Koog aan de Zaan, Westzaan, Oostzaan, Landsmeer, Den Ilp , Ilpendam, Wormer, Wormerveer, Krommenie, Wijdewormer en Assendelft. Kies voor bouwkundig inspecteurs met veel kennis en jarenlange ervaring in de Zaanstreek

De huizenprijzen in Jisp zijn aan en dat betekent dat u met een grondige uitvoerde bouwkundige keuring duizenden euro’s van de vraagprijs af kunt krijgen en De inspecteurs van Premiumkeur helpen u om een flinke korting te realiseren bij de aankoop van uw nieuwe woning in Jisp

 

 

Premiumkeur heeft veel ervaring in Jisp en de Zaanstreek


U kunt bij Premiumkeur terecht voor een specialistisch onderzoek zoals: een funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, vochtinspectie, nulmeting en een meerjarenonderhoudsplan

U kunt ons ook inhuren voor een energie scan van uw woning. Wij zijn in het bezit van een infraroodcamera en daarmee wordt direct duidelijk hoe u de isolatie van uw woning kunt verbeteren. Een consult dat u doorgaans snel terugverdiend omdat een goed advies voor een aanzienlijke energiebesparing kan zorgen.

De inspecteurs van Premiumkeur zijn echte specialisten en de bouwkundige keuring die wij uitvoeren is veel uitgebreider en completer dan andere bedrijven die ook bouwkundige keuringen uitvoeren. Verklein de kans op verborgen gebreken en hoge kosten achteraf door Premiumkeur in te schakelen voor de bouwkundige keuring van uw nieuwe woning in Jisp

 

 

dakpannen inspecteren
inspecteren loodslabben (2)
lekkage opsporen

Enige tijd geleden heeft Fred ons uitstekend bijgestaan. Ten eerste heeft hij een vrijstaand huis met een uitbouw gekeurd waarvan tijdens de keuring bleek dat de fundering niet in orde was. Naar aanleiding daarvan hadden we een voorlopig koopcontract getekend met een extra clausule in verband met de funderingsproblemen en de daar aan verbonden kosten. De verkopende makelaar en eigenaar gaven aan dat het slechts € 10.000 zou kosten om dit te herstellen en na later bleek waren de geschatte herstelkosten € 110.000. Wij hebben door de clausule aanbevolen door Fred het voorlopige koopcontract kunnen laten vervallen. Het tweede huis waar ons oog op viel, heeft Fred ook gekeurd en met wat onderhoudstechnische opmerkingen hebben we dit huis aangekocht en daar wonen we nu zonder noemenswaardige problemen. Dank aan Fred voor zijn deskundige ondersteuning in deze.We bevelen Fred van Premiumkeur zeker aan.

Wij zijn bij de aankoop van ons huis door Fred van Premiumkeur geholpen. Een echte expert die heel gedegen advies aflevert. Fred heeft ons behoed voor het aankopen van een pand dat in eerste instantie een droomhuis leek, maar waar ontzettend veel (verborgen) gebreken naar boven kwamen bij de bouwkundige keuring. Fred heeft een enorme kennis over bouwwerken en werkt geheel onafhankelijk. Het stelt hem in staat ook minder positief advies te geven als dat nodig is. Wel zo fijn in een aankoopproces waarin elke partij een ander belang heeft bij de aan/verkoop van een pand. Fred heeft ons ook geadviseerd over het huis dat we uiteindelijk hebben gekocht en waardevolle aanbevelingen gedaan het huis in goede staat te krijgen.

Dank Fred!

We hebben Fred ingeschakeld voor de bouwkundige inspectie van ons nieuw te kopen huis. Fred is een zeer kundig en ervaren vakman! Hij kruipt in alle gaten en kieren om een goede inventarisatie te maken van de bouwkundige kwaliteit van het huis. Met zijn twee een flinke tijd in de kruipruimte gelegen om alles te inspecteren. Hij ziet dingen die jij niet ziet.

Hij betrekt je bij de inspectie en geeft over alle aspecten die hij tegenkomt een advies. Binnen enkele dagen een complete rapportage via de e-mail met bij alle onderdelen een inschatting van de kosten en de kwaliteit van het onderdeel.

We hebben Fred ingeschakeld voor de bouwkundige inspectie van ons nieuw te kopen huis in Jisp. Fred is een zeer kundig en ervaren vakman! Hij kruipt in alle gaten en kieren om een goede inventarisatie te maken van de bouwkundige kwaliteit van het huis. Met zijn twee een flinke tijd in de kruipruimte gelegen om alles te inspecteren. Hij ziet dingen die jij niet ziet.

Hij betrekt je bij de inspectie en geeft over alle aspecten die hij tegenkomt een advies. Binnen enkele dagen een complete rapportage via de e-mail met bij alle onderdelen een inschatting van de kosten en de kwaliteit van het onderdeel.

Bouwkundige keuring Jisp (1)
Bouwkundige keuring Jisp (2)
Bouwkundige keuring Jisp (3)
Bouwkundige keuring Jisp (4)

Wegens de aankoop van een rijksmonumentaal pand waren wij op zoek naar een specialist voor bouwkundige inspectie inclusief funderingsonderzoek. Na het vergelijken van verschillende dienstverleners werd ons duidelijk dat PremiumKeur extra meetinstrumenten inzet om funderingsonderzoek te verrichten tegen competitieve prijzen. Fred was snel en duidelijk in communicatie en ook direct beschikbaar. Tijdens de keuring werd al snel duidelijk dat Fred barst van ervaring en volledig onafhankelijk advies afgeeft. Dankzij het professionele advies en het rapport wat de volgende dag werd afgeleverd hebben wij met zelfvertrouwen de woning aangeschaft – Fred, nogmaals bedankt!

Fred heeft perfect werk geleverd, door zijn bouwkundige keuring heb ik afgezien van de koop van een woning in Jisp, wat me een hoop geld, hoofdpijn en teleurstelling heeft bespaard. Niet voor niets is hij niet erg geliefd bij makelaars in de Zaanstreek, want hij verteld precies waar het op staat. Ik ga hem weer in de arm nemen bij een mogelijke volgende aankoop!

Bouwkundige keuring Jisp (5)
Bouwkundige keuring Jisp (6)
Bouwkundige keuring Jisp (7)
Bouwkundige keuring Jisp (8)

Ik heb meerdere malen gebruikt gemaakt van de diensten van Fred en dit steeds naar volle tevredenheid. Fred Tokkie is een nette en correcte kerel die met passie, plezier en veel ervaring zijn vak uitoefent. Je merkt dat hij het echt leuk vindt om een pand door te lichten en daar vervolgens uitgebreid advies over te geven. Fred bekijkt het pand grondig en neemt daarna ruim de tijd voor uitleg over zijn bevindingen en geschatte verbouwkosten. Ook daarna is Fred nog beschikbaar om mee te denken. Anders dan bij veel bouwkundige keuringen persoonlijke service tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ik heb Fred onlangs ingeschakeld voor een bouwkundige keuring van een woning. Ik ben zo tevreden dat ik dat graag wil delen.Fred heeft een no nonsense houding en inspecteert grondig, van het dak tot in de kruipruimte. Ik kreeg ook een heldere uitleg ter plaatse. Het huis dat ik op het oog had was in slechte staat en Fred heeft een heldere inschatting gemaakt van de herstelkosten. Hij heeft me ook achteraf nog met raad & daad bijgestaan in de onderhandeling met de makelaar. Echt super goede service

Tijdens onze huizenjacht in Jisp heeft Fred twee huizen uit begin 1900 voor ons gekeurd. Na de eerste bezoeken hadden we veel vragen en behoefte aan iemand met kennis van zaken. En die hebben we gevonden! Fred nam de tijd en had daadwerkelijk overal een antwoord op. Fantastisch! Fred ging zeer grondig te werk, hij slaat geen gaatje over en kruipt overal op of in. We kregen veel realistische en praktische adviezen waardoor we geld besparen. We kregen duidelijk te horen wat we beter wel en beter niet konden doen. Na de keuring nam Fred nog de tijd om samen met ons een grove kostenbegroting op te stellen voor een grote renovatie/verbouwing. Fred heeft een achtergrond als aannemer en kon daardoor direct een realistisch kostenplaatje schetsen. Hierdoor wisten we waar we aan toe waren en dit hebben we mooi gebruikt in de onderhandelingen met de verkoper. Ook na de keuringen heeft Fred nog gratis advies gegeven. Ik ben dan ook ontzettend tevreden en kan deze man bij iedereen aanbevelen. Bedankt voor je hulp Fred!

Ik heb Fred gevonden met Google. Hij is heel goed bereikbaar en ik had snel een afspraak met hem. Ons huis was al gekocht, maar we zaten toch met enkele bouwtechnische vragen. Telefonisch spraken we een bouwkundige keuring af.
Eenmaal ter plekke werd het een persoonlijk advies op maat. Fred is vooruitziend, heeft absoluut kennis van zaken en het is een plezier om met hem te werken. Hij heeft mijn bouwtechnische vragen snel besproken en opgelost! Superfijn!
Bovendien had hij nog allemaal andere nuttige tips m.b.t. energie en verduurzaming. Je kan Fred het beste ruim van te voren voor je een woning koopt bellen, dan kun je alles planmatig aanpakken en is je huis klaar voor de toekomst. Ik kan Fred aan iedereen aanbevelen!

Bouwkundige keuring Jisp (6)
Bouwkundige keuring Jisp (7)
Bouwkundige keuring Jisp (8)
Bouwkundige keuring Jisp (9)

Wat wordt er geïnspecteerd bij een bouwkundige keuring?


 • De vloerbalken in de kruipruimte
 • De nokvorsten
 • De kilgoot
 • De dakgoot en hemelwaterafvoeren
 • De dakkapellen indien aanwezig
 • De bitumineuze dakbedekking
 • De loodslabben
 • De boeidelen
 • De houten gootbak
 • De zinken deklijsten
 • De voorgevel, achtergevel, zijgevels
 • De bakstenen
 • Het voegwerk
 • Het pleisterwerk
 • De ramen
 • De kozijnen
 • Het glas
 • De binnen deuren en buitendeuren
 • Deurbeslag
 • De badkamer
 • Tegelwerk badkamer
 • Voegwerk badkamer
 • Siliconenkit badkamer
 • Aarding van de badkamer
 • Ventilatie badkamer
 • De kelder
 • Scheuren in de muren

Wat wordt er geïnspecteerd tijdens een bouwtechnische keuring?


 • Aarding groepenkast
 • ISO-chips
 • Aanwezigheid van aardpen
 • Aarding stopcontacten
 • Groepenkaart
 • EPDM dakbedekking
 • Stopcontacten
 • Houtworm in de vloerbalken
 • Leidingen
 • Veiligheid
 • Brandveiligheid
 • Plafonds
 • Brandbare materialen
 • Giftige brandbare materialen
 • Aanwezigheid rookmelders
 • Inbraakbestendigheid + hang- en sluitwerk
 • Buiten schilderwerk
 • Binnen schilderwerk
 • Keuken
 • Toilet
 • Tegelvloeren
 • Houten vloeren
 • De open haard
 • De gashaard
 • De windveren
 • Aanbouw
 • De fundering (van de aanbouw of uitbouw)
 • Vochtonderzoek
 • Vochtplekken, schimmel
 • De fundering
 • Rieten dak
 • Isolatie van de kruipruimte

Wat inspecteren wij tijdens de bouwkundige keuring?


 • De dakpannen
 • Balkon constructie
 • Houten constructie balkon
 • Vloerconstructie kwaaitaalvloer
 • Hekwerk, balkon, constructie en veiligheid
 • Draagconstructie balkon
 • Staalconstructie balkon
 • Betonrot balkon
 • De vloer convector
 • De Cv-ketel
 • Rookgasafvoer
 • Zuurstoftoevoer
 • Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • De leidingen van de cv-installatie
 • Lekkages cv-ketel en radiatoren
 • Radiatoren
 • Vloerverwarming controleren
 • Vloerverwarming unit
 • Pomp vloerverwarming
 • Inlaatcombinatie
 • Overdrukventiel
 • Thermostaat
 • Elektrische installatie
 • Groepenkast
 • Zekeringen
 • Aardlekschakelaar
 • Fundering op staal

Wat wordt er geïnspecteerd tijdens een bouwkundige keuring?


 • Sanitair badkamer
 • Lekkages dakbedekking
 • Dakconstructie
 • Loden waterleidingen
 • Spanten
 • Gordingen
 • Nokbalk
 • Isolatie dak
 • Lekkages
 • Vochtmeting lekkages
 • Vloerconstructie
 • Balkconstructie
 • Staalconstructie
 • Kruipruimte
 • Staalconstructie kruipruimte
 • Vloerconstructie in kruipruimte
 • Broodjesvloer kruipruimte
 • Kwaaitaalvloer
 • Betonrot in kruipruimte
 • Riolering in Kruipruimte
 • Asbest in kruipruimte
 • Ventilatie kruipruimte
 • Houtworm in de kruipruimte
 • Huiszwam in de kruipruimte
 • Optrekkend vocht in de kruipruimte
 • Houtrot in de kruipruimte
 • Lekkages in de kruipruimte
 • Asbest (visueel)
 • Zonnepanelen
 • Dakbeschot
 • De gasmeter
bouwkundige keuring dakkapel
inspecteren loodslabben
dakinspectie
vloerbalken inspecteren