075-2340777 premiumkeur@gmail.com
Premiumkeur B.V.

Bouwkundige keuring Ilpendam


Bouwkundige keuring Ilpendam Maak een afspraak met Premiumkeur voor een erkende en gecertificeerde bouwkundige keuring Ilpendam ☎ 075-2026663 of e-mail naar Lees de recensies van tevreden consumenten. Klik op de link voor alle diensten van Premiumkeur. Klik op de link voor alle kosten van een bouwkundige keuring in Ilpendam. Premiumkeur is NHG erkend, gecertificeerd en goed verzekerd. De inspecteurs van Premiumkeur zijn bekend in Ilpendam. Bekijk honderden youtube video’s uit de dagelijkse praktijk van onze ervaren inspecteurs zodat u met eigen ogen kunt zien dat we bij Premiumkeur doen wat we beloven en onze inspecteurs bouwkundig allround zijn.

Lees een schokkend krantenartikel over Zaanse makelaars die stiekem samenwerken met lokale woning inspecteurs. Dit zijn de bedrijven waar de Zaanse makelaars graag mee samenwerken en daarom bevelen ze u deze bedrijven aan: Perfectkeur, Woningkeur, Homekeur en DDKeuring.

Lees een leerzaam artikel over funderingsproblemen, een must om te lezen als u een oud huis gaat kopen in Ilpendam.

De inspecteurs van Premiumkeur zijn wekelijks aan het werk in Oostzaan, Uitgeest, Landsmeer, Den Ilp, Ilpendam, Jisp, Wormer, Wormerveer, Krommenie, Krommeniedijk, Markenbinnen, Assendelft, Wijdewormer, Oostknollendam en Westknollendam en een groot gedeelte van Zaanstreek-Waterland.

 

Bouwkundige keuring of een specialistisch onderzoek


In de Zaanstreek staan veel huizen die een gebrekkige fundering hebben. Niet voor niets zitten er op veel huizen in Zaanstreek meetbouten. Het vernieuwen van de fundering van een huis met alle bijkomende kosten gaat u al snel € 100.000 kosten. Premiumkeur is het enige bedrijf in Nederland dat tijdens een bouwkundige keuring een aanvullend funderingsonderzoek aanbiedt. (meerprijs) We hebben speciale apparatuur om de scheefstand van het huis te kunnen meten. Want METEN = WETEN. Direct na de bouwkundige keuring weet u waar u aan toe bent. Aanvullende onderzoeken zijn niet meer nodig. Klik op deze link voor meer informatie over een funderingsonderzoek

U kunt bij Premiumkeur terecht voor bouwkundige keuring in Ilpendam, maar ook voor een specialistisch onderzoek zoals een funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, vochtinspectie, vochtonderzoek, gevel inspectie, isolatie onderzoek van uw woning, scheuren onderzoek, gevel inspectie, daklekkages opsporen, lekdetectie, schaderapport opstellen voor de verzekering,- bouwkundig geschil met uw aannemer of uw buren, bouwkundige vooropname, opleveringskeuring van uw nieuwbouwwoning, nulmeting en een meerjarenonderhoudsplan.

De inspecteurs van Premiumkeur zijn ook in het bezit van een infraroodcamera. De infraroodcamera kan gebruikt worden om er achter te komen waar de isolatie van uw woning verbeterd moet worden. Op basis van deze thermografische inspectie leert u precies hoe u energie kunt besparen.

 

Premiumkeur is betrokken en betrouwbaar


Fred is een fantastische vakman met een schat aan kennis. En hij neemt, in tegenstelling tot andere keurders, alle tijd om alle dingen aan je uit te leggen die je anders niet of maar half snapt. In het gesprek kun je alle kanten met hem op. Omdat hij aannemer is geweest kan hij je van praktisch advies voorzien, maar als je dat niet wil kan hij zijn verhaal ook puur technisch houden. Bovendien is Fred helemaal thuis in oudere panden. Voor ons was het echt geweldig om samen met hem in ons net aangekochte jaren ’30 woning in Ilpendam te lopen. Hij kon dingen waarvan wij dachten dat we ze absoluut groot aan moesten pakken, met feiten en goed advies relativeren. En hij wees op ons kleine dingen die we zelf over het hoofd hadden gezien, en die zonder aandacht later grotere problemen zouden kunnen worden. Fred, je bent een topper! Heel veel dank en groeten, Marieke en Rik

 

Bouwkundige keuring inclusief gratis verbouwingsadvies


Fred heeft onze bouwkundige keuring gedaan in Ilpendam en wat waren we hier blij mee.
Hij heeft veel ervaring en zijn ervaring als aannemer is heel waardevol aangezien wij hem gelijk om advies konden vragen over onze verbouwplannen. Maar nog waardevoller is zijn eerlijke advies. Mochten wij ooit nog een huis kopen dan zullen we Fred zeker weer benaderen.
En de uitnodiging voor een bezoek na verbouwing staat! Nu op naar de koop met een gerust hart.

 

dakpannen inspecteren
inspecteren loodslabben (2)
lekkage opsporen
Bel Premiumkeur voor een hele grondige bouwkundige keuring


Wij hebben hele goede ervaring met Fred van Premiumkeur

Fred ging bij de aankoop van ons nieuwe huis in Ilpendam professioneel te werk. Hij werkt met professionele apparatuur en heeft een brede kennis over de bouw van het huis en over waar verborgen gebreken kunnen zitten. In het geval van ons huis, was hij tevreden over de bouw en staat van het huis (jaren 30), maar had hij ook een aantal kritische puntjes. Daarnaast vond ik hem communicatief er goed, en was hij zo transparant dat hij metingen liet zien en daar goede uitleg bij gaf.

Tot slotte zag het bouwkundig rapport dat hij binnen een paar dagen leverde via de mail erg keurig uit en duidelijk uit.

Ik zou Fred van harte aanraden, niet alleen om zijn vakkundigheid, maar ook omdat het gewoon een sympathieke man is en hij van de bouwkundige keuring een gezellige gebeurtenis maakt.

 

Premiumkeur garandeert u een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring


Bij de aankoop van ons huis hebben wij een bouwkundige keuring laten uitvoeren door de bouwkundig adviseur die onze makelaar had aangeraden. Daar kwam niets zorgwekkends uit.

Afgelopen december bleek dat er sprake was van ernstige vochtproblemen in het souterrain. Omdat wij niet begrepen wat de oorzaak van deze problemen was, hebben wij Fred Tokkie ingeschakeld. Hij constateerde meteen dat de pomp die in het souterrain was geïnstalleerd een grondwaterpomp was en wees ons erop dat dit een enorme red flag was, omdat dit altijd betekent dat er sprake is van vochtoverlast. Ook wees hij ons op allerlei oude sporen van vochtproblematiek. De vochtproblematiek is bij ons dermate ernstig dat er een kelderbak gemaakt moet worden, waarbij ook de fundering moet worden aangepakt.

De bouwkundige die wij bij aankoop op advies van onze makelaar hadden ingeschakeld, had dit natuurlijk moeten zien, maar heeft hier bij ons helemaal geen melding van gemaakt.

Fred heeft ons enorm geholpen met zijn expertise en praktische tips. Een volgende keer schakelen we zeker Fred in en niet een bouwkundige die afhankelijk is van een makelaar om aan opdrachten te komen, zoals degene die wij hadden ingeschakeld. Die heeft er namelijk belang bij om zo min mogelijk gebreken te melden en de herstelkosten te bagatelliseren, zodat de koop doorgang kan vinden.

 

bouwkundige keuring Ilpendam (5)
bouwkundige keuring Ilpendam (6)
Bouwkundige keuring Ilpendam (7)
bouwkundige keuring Ilpendam (9)
Blijf uit de buurt van de bedrijven waar de makelaar graag mee samenwerkt


Vorig jaar juni kochten wij ons eerste huis in Ilpendam. De verkopende makelaar had al een bouwkundige keuring laten uitvoeren en overhandigde een bouwkundig rapport bij de aankoop. Gezien de situatie op de huizenmarkt en dus de geboden haast met het nemen van een beslissing, zijn wij toen uitgegaan van het idee dat een nieuwe bouwkundige keuring geen verschil ging maken en kochten we het huis zonder voorbehoud. Er waren immers geen enorm grote problemen geconstateerd in het rapport. Eenmaal getekend bleek dat helaas toch anders. In het rapport was bijvoorbeeld naar voren gekomen dat de eerste paar vloerbalken vanaf de voorzijde van het huis zouden moeten worden vervangen in verband met vochtschade en potentieel houtworm. Maar, werd er gezegd, over de rest van de balken konden ze geen definitieve uitspraken doen want de kruipruimte was volgens de keurder niet toegankelijk. Wel werd erop gewezen dat er mogelijk extra onderzoek nodig was. Omdat Premiumkeur kon werken met een kruipruimte robot onder de vloer, vroegen we hen de rest van de balken te inspecteren. Bij aankomst werd al in de woonkamer vastgesteld dat het probleem veel groter was dan de eerste paar balken, de vloer boog namelijk door en langs de plint was duidelijk te zien dat deze verzakt was. Verder bleek dat de kruipruimte wel degelijk toegankelijk was maar dat er, om wat voor reden dan ook, een paar stenen geplaatst waren in de kruipruimte waardoor toegang werd ‘geblokkeerd’. Na 2 minuten de bakstenen te verplaatsen werd de kruipruimte alsnog toegankelijk. Hieruit bleek inderdaad ook dat de schade veel groter was en dat alle (!) vloerbalken + vloer moesten worden vervangen. Kostprijs: minimaal € 10.000. Als de keurder diezelfde moeite had genomen had dat ons niet alleen een hoop slapeloze nachten gescheeld, maar vooral ook een heleboel geld.

 

Premiumkeur werkt niet voor makelaars en is dus 100 % onafhankelijk


Voor ons huis in Den Ilp hebben wij zelf gezocht naar een onafhankelijke bouwtechnische keurder, die al veel huizen had beoordeeld in de Zaanstreek
Het vinden van een bouwtechnische keurder was niet moeilijk, het vinden van een onafhankelijke keurder echter wel. (Makelaars komen graag met keurders die zij al kennen, en ontvangen daar dan een kleine vergoeding voor.)

Al snel kwamen wij uit bij Premiumkeur.

Premiumkeur heeft ons zeer snel en deskundig geholpen.
Fred is zeer kritisch; hij gaat het dak op, gaat de kruipruimte in, en geen enkel detail ontgaat hem.
Fred maakt veel foto’s, komt met duidelijke uitleg, en met veel (isolatie-)tips.
(Als je je huis laat keuren door Fred, zou ik je aanraden om zelf ook met hem mee te kijken!! Het is ontzettend leerzaam.)

Premiumkeur werkt vanuit het belang van de koper van de woning, en Fred maakt de dingen niet mooier dan ze zijn.

Ik zou Premiumkeur aan iedereen aanraden!

 

De bouwkundige keuring van Premiumkeur kan u beschermen tegen een miskoop


Fred heeft perfect werk geleverd, door zijn bouwkundige keuring heb ik afgezien van de koop van een woning in Ilpendam, wat me een hoop geld, hoofdpijn en teleurstelling heeft bespaard. Niet voor niets is hij niet erg geliefd bij makelaars, want hij verteld precies waar het op staat. Ik ga hem weer in de arm nemen bij een mogelijke volgende aankoop!

 

Bel Premiumkeur voor een bouwkundige keuring op korte termijn


Fred heeft ons enorm snel en deskundig geholpen bij de aankoop van onze eerste woning in Ilpendam. Er was enige haast geboden bij het laten keuren van onze woning omdat wij overeen waren gekomen de bouwkundige keuring in onze bedenktijd uit te laten voeren. Fred dacht meteen met ons mee en kon onze woning zelfs al keuren op de dag van het tekenen van onze voorlopige koopovereenkomst (1 werkdag na mijn telefoontje).

Tijdens de bouwkundige keuring bleek Fred een wandelende encyclopedie op het gebied van woningonderhoud en vlogen de tips ons om de oren. Mijn vriend mocht meteen samen met Fred het dak op om daar de boel te inspecteren en zo liepen we de woning van boven tot aan beneden door. De keuring eindigde met een grondige inspectie van de kruipruimte, waarbij we zelfs werden uitgenodigd om Fred achterna te kruipen.

Fred’s deskundige en grondige blik heeft ons enorm geholpen en gerustgesteld – het huis vertoonde ondanks zijn niet geringe leeftijd nauwelijks gebreken. Wij kunnen Fred aan iedereen aanbevelen die een bouwkundige keuring wil laten uitvoeren.

 

Bouwkundige keuring Ilpendam (1)
Bouwkundige keuring Ilpendam (2)
Bouwkundige keuring Ilpendam (3)
Bouwkundige keuring Ilpendam (4)
Bel Premiumkeur als u de allerbeste bouwkundige keuring wilt


Erg fijne keurders. Wij hadden een overeenkomst bod op een woning, een oud huis dat volgens het makelaarskantoor in goede conditie verkeerde. Het makelaarskantoor raadde een keurder aan, maar wij zijn toch onze eigen weg ingeslagen en bij Premiumkeur uitgekomen.

Daan kwam de bouwkundige keuring uitvoeren en dat heeft hij zeer vakkundig uitgevoerd. Het huis had zoveel mankementen dat het ongeveer 2 ton zou kosten om het weer op te knappen. Overal bleek dat de eigenaar de laatste 40 jaar zelf alles had opgeknapt en dat zag er op het eerste gezicht best prima uit, maar als je ergens onder keek bleek het onvakkundig te zijn. Het grootste probleem was de fundering, het huis was flink aan het verzakken met het hele rijtje. Het is dan niet mogelijk om de fundering aan te pakken omdat de buren, en diens buren ook mee moeten doen.

Kortom, voor een jong stel die gewoon in een mooi huis willen wonen en vooral niet veel verstand hebben van huizen, heeft Premiumkeur ons gered van een financiële strop.

Daarnaast zijn ze erg behulpzaam en nam hij heel erg de tijd voor ons. Wij zouden Fred (en Daan) van harte aanraden. Bij Fred weet je zeker dat alles goed zit als onafhankelijke partij!

 

Premiumkeur garandeert u een hele grondige bouwkundige keuring


Een aantal weken geleden hebben mijn vriend en ik contact opgenomen met Fred. Door de oververhitte huizenmarkt werd ons geadviseerd om te bieden zonder bouwkundige keuring. Dit op dringend verzoek van de verkopende partij. Omdat onze bouwkundige kennis minimaal is -zoals bij veel kopers-, hadden we nadat ons bod werd geaccepteerd er toch geen goed over; wat als er iets met de fundering aan de hand zou zijn, of andere gebreken waarvan we geen idee hadden. Nog voor het tekenen van het koopcontract hebben we daarom contact opgenomen met Fred. Fred is deskundig en niet onbelangrijk onafhankelijk! Hij is met ons meegegaan om de woning te bekijken en heeft ons op het hart gedrukt de woning niet te kopen. Door het geven van deskundig advies, gaf hij aan grote problemen te verwachten met de fundering van de woning. Iets wat kan oplopen richting de tienduizenden euro’s. Ondanks dat bij ons de teleurstelling groot was, zijn we Fred enorm dankbaar! Hij heeft ons echt behoed voor het maken van een grote fout. Bij de aankoop van een volgend huis, zullen we hem zeker opnieuw inschakelen!

 

dakpannen inspecteren
inspecteren loodslabben (2)
lekkage opsporen
Een bouwkundige keuring met gratis verbouwadvies


Fred heeft me zeer goed geholpen met de bouwkundig keuring en veel tips gegeven voor de aankoop van mijn nieuwe huis. Hierdoor kreeg ik de zekerheid die ik zocht bij de aankoop van het huis. Zorgen die ik had na de bezichtigingen, werden hierdoor weggenomen. Bovendien gaat Fred volledig onafhankelijk te werk.
Tot slot heeft Fred nog de nodige tips gegeven over hoe ik het huis in de toekomst kan veranderen, dan wel verbeteren.
Ik raad het zeker aan om Premiumkeur in te schakelen voordat je overgaat tot de koop van een huis in Ilpendam

 

Premiumkeur is niet afhankelijk van opdrachten van makelaars


Fred heeft perfect werk geleverd, door zijn bouwkundige keuring heb ik afgezien van de koop van een woning in Ilpendam, hetgeen me een hoop geld, hoofdpijn en teleurstelling heeft bespaard. Niet voor niets is hij niet erg geliefd bij makelaars, want hij verteld precies waar het op staat. Ik ga hem weer in de arm nemen bij een mogelijke volgende aankoop!

 

De inspecteurs van Premiumkeur zijn onafhankelijk en deskundig


Fred Tokkie is een eerlijke, betrouwbare en deskundige man. Ook is hij iemand die het belang van zijn klant centraal stelt en snel reageert en alles goed uitlegt. Hij heeft echt de tijd voor mij genomen en me goed en deskundig advies gegeven over de fundering van mijn woning.

 

Bij Premiumkeur staat de consument op nummer één


Fred heeft mij een enorm geholpen met zijn advies. Hij is zeer deskundig, eerlijk, duidelijk en onafhankelijk. Ik had tot nu toe geen goede ervaringen met bouwkundige inspecteurs, die veel rekenen maar weinig zien, maar Fred is echt anders. Als ik een volgend huis koop schakel ik hem zeker in!

 

Bouwkundige keuring met een inschatting van de verbouwingskosten


Fred heeft een bouwkundig keuring voor ons gedaan. Fred is zeer enthousiast en uit zijn adviezen blijkt dat hij veel verstand heeft van oude(re) huizen en de gebreken die ze kunnen hebben. Na het bezoek van Fred hadden we een beter beeld van de verbouwingskosten en gebreken van het huis. Ik zou Fred zeker aanraden voor mensen die ook een bouwkundige keuring willen laten doen!

 

Ook na de bouwkundige keuring is Premiumkeur bereikbaar voor advies


Fred was zeer goed bereikbaar en reageerde snel op vragen. Ook gaf hij proactief tips over wat we aan de makelaar moesten vragen etc.

De bouwkundige keuring zelf verliep professioneel en vriendelijk. Fred nam de tijd en bekeek de woning grondig. Hij wees ons meteen op zaken die we zelf niet hadden gezien tijdens het bezichtigen. Achteraf hadden we nog wat vragen en die werden ook zeer snel door Fred beantwoord.

 

bouwkundige keuring dakkapel
inspecteren loodslabben
dakinspectie
vloerbalken inspecteren

Een bouwkundige keuring inclusief een volledige kruipruimte inspectie


Voor ons was Fred degene die ons echt zekerheid kon geven bij het kopen van ons huis. Fundering en balken in de kruipruimte inspecteerde hij voor ons. Hij nam de tijd om het grondig uit te leggen en kon daarbij een kostenraming maken. Op deze manier konden we met een gerust hart onze koop door laten gaan. Dankjewel Fred, we zullen je zeker aanbevelen.

 

Blijf uit de buurt van het zakelijke netwerk van de makelaar


Vanwege problemen met de vloerbalken Fred gevraagd om een inspectie uit te voeren. Fred stelde voor om mee te gaan de kruipruimte in, zodat ik met eigen ogen ook de situatie kon beoordelen. Bijzonder was dat de uitkomsten van een eerder uitgevoerde bouwkundige keuring bij aankoop van de woning totaal onjuist bleken. Het mooie was dat hij ook gelijk met een mogelijke oplossing kwam en dat heel duidelijk en begrijpelijk weet uit te leggen.