075-2340777 premiumkeur@gmail.com
Premiumkeur B.V.

Bouwkundige keuring in de Zaanstreek


Bouwkundige keuring in de Zaanstreek Bel Premiumkeur voor een erkende en gecertificeerde bouwkundige keuring in de Zaanstreek. Lees de recensies  ☎ 075-2340777 of e-mail.

Klik op de link voor alle diensten van Premiumkeur. Klik op de link voor alle kosten van een bouwkundige keuring in de Zaanstreek.

Lees een schokkend krantenartikel over Zaanse makelaars die stiekem samenwerken met lokale woning inspecteurs. Dit zijn de bedrijven waar de Zaanse makelaars graag mee samenwerken en daarom bevelen ze u deze bedrijven aan: Perfectkeur, Woningkeur, Homekeur en DDKeuring. 

Lees een leerzaam artikel over funderingsproblemen en een artikel met de beste tips als je een huis wilt gaan kopen in de Zaanstreek.

De bouwkundige keuring van Premiumkeur is veel uitgebreider en grondiger dan meeste van onze concurrenten waardoor u de kans op verborgen gebreken en hoge kosten achteraf aanzienlijk wordt verkleind. Met een goed onderbouwd bouwkundig rapport van Premiumkeur kunt u goed onderhandelen en de vraagprijs omlaag brengen. De huizenprijzen in Zaanstreek zijn flink aan het dalen, dus waarom zou u niet onderhandelen. Het is geen verkopersmarkt meer maar een kopersmarkt.

U vindt Premiumkeur in het telefoonboek van Zaandam.

Bouwkundige keuring of een specialistische onderzoek


Bel Premiumkeur als u een bouwkundige keuring of een specialistisch onderzoek nodig heeft zoals: een funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, vochtinspectie, nulmeting en een meerjarenonderhoudsplan.

De inspecteurs van Premiumkeur zijn wekelijks werkzaam in de Zaanstreek en zij voeren bouwkundige keuringen in Zaandam uit, maar ook in de rest van de Zaanstreek zoals in Purmerend, Zaandijk, Koog aan de Zaan, Westzaan, Oostzaan, Uitgeest, Landsmeer, Den Ilp, Ilpendam, Jisp, Wormer, Wormerveer, Krommenie, Krommeniedijk, Markenbinnen, Assendelft, Wijdewormer, Oostknollendam en Westknollendam en een groot gedeelte van Zaanstreek-Waterland.

Lees een interessant artikel over Premiumkeur in de Quote

 

 

Bouwkundige keuring inclusief een uitgebreid bouwkundig rapport


Wij hebben hele goede ervaring met Fred van Premiumkeur.

Fred ging bij de aankoop van ons nieuwe huis in Zaandam professioneel te werk. Hij werkt met professionele apparatuur en heeft een brede kennis over de bouw van het huis en over waar verborgen gebreken kunnen zitten. In het geval van ons huis, was hij tevreden over de bouw en staat van het huis, maar had hij ook een aantal kritische puntjes.

Daarnaast vond ik hem communicatief er goed, en was hij zo transparant dat hij metingen liet zien en daar goede uitleg bij gaf.

Tot slotte zag het bouwkundig rapport dat hij binnen een paar dagen leverde via de mail erg keurig uit en duidelijk uit.

Ik zou Fred van harte aanraden, niet alleen om zijn vakkundigheid, maar ook omdat het gewoon een sympathieke man is en hij van de bouwkundige keuring een gezellige gebeurtenis maakt.

Bouwkundige keuring inclusief aan aanvullend funderingsonderzoek (meerprijs)


Een aantal weken geleden hebben mijn vriend en ik contact opgenomen met Fred. Door de oververhitte huizenmarkt werd ons geadviseerd om te bieden zonder bouwkundige keuring. Dit op dringend verzoek van de verkopende partij. Omdat onze bouwkundige kennis minimaal is -zoals bij veel kopers-, hadden we nadat ons bod werd geaccepteerd er toch geen goed over; wat als er iets met de fundering aan de hand zou zijn, of andere gebreken waarvan we geen idee hadden. Nog voor het tekenen van het koopcontract hebben we daarom contact opgenomen met Fred. Fred is deskundig en niet onbelangrijk onafhankelijk! Hij is met ons meegegaan om de woning te bekijken en heeft ons op het hart gedrukt de woning niet te kopen. Door het geven van deskundig advies, gaf hij aan grote problemen te verwachten met de fundering van de woning. Iets wat kan oplopen richting de tienduizenden euro’s. Ondanks dat bij ons de teleurstelling groot was, zijn we Fred enorm dankbaar! Hij heeft ons echt behoed voor het maken van een grote fout. Bij de aankoop van een volgend huis, zullen we hem zeker opnieuw inschakelen!

 

bouwkundige keuring in De Zaanstreek (1)
Bouwkundige keuring in de Zaanstreek (2)
bouwkundige keuring in de Zaanstreek (3)
bouwkundige keuring in de Zaanstreek (4)
Premiumkeur is niet afhankelijk van opdrachten makelaars


Ik heb Fred leren kennen op het moment dat mijn pand ging verzakken door renovatiewerkzaamheden en kelderbouw bij buren. Ik ben daardoor onlangs zowel verkoper als koper van een pand geworden, dat bleek voor mij het beste te zijn. Ik kende Fred al van naam en reputatie omdat ik als vastgoedrechtadvocaat ‘in het vastgoedwereldje zit’. Ik kan iedereen aanraden Fred in de arm te nemen. Hij gaf mij de juiste inschatting van de werkelijke staat van mijn pand, de te maken kosten etc., dus precies wat ik nodig had. Het werk dat hij doet, doet hij goed. Fred is vakkundig, snel en een prettig persoon. Ik ben hem dankbaar en zal hem voor mezelf in de toekomst weer inschakelen en raad hem ook bij anderen aan. Zeker als het om aankoop van een oud huis in gaat. In de Zaanstreek kan je niet voorzichtig genoeg zijn bij het kopen van een oud huis. Verkopende makelaars, maar ook kopende makelaars bagatelliseren helaas meer dan eens visueel aanwezige scheurtjes om de koop niet te frustreren nu zij daarmee hun geld verdienen; dat heb ik in mijn werk al vaak meegemaakt. Laat dus bij oude panden altijd een bouwkundig rapport opmaken door een bouwkundige zoals Fred. Fred heeft tientallen jaren ervaring als bouwkundige en werkt onafhankelijk van welke makelaar dan ook. Hij zegt waar het op staat, hij vermeldt de risico’s, maar ook de sterke punten van het huis: Fred zorgt voor een deskundige bouwkundige keuring waarmee bouwkundige risico’s en financiële risico’s aangetoond, vermeden of beperkt kunnen worden. Zeker niet het minst belangrijk: Fred is een zeer bekwaam funderingsspecialist.

Een aanvullend funderingsonderzoek geeft u zekerheid


Op het moment dat je het idee hebt dat er iets mis is met de fundering ga je op Google kijken om antwoorden te vinden. Ik kwam al snel uit bij Premiumkeur. Waarschijnlijk omdat ik zelf in de Zaanstreek woon sprak zijn website mij aan.
Na wat mail contact zijn wij gaan bellen omdat ik een hoop vragen had over mijn fundering.
Ik heb op meerderen momenten uitvoerig contact gehad over de situatie bij ons thuis.
Waarop Fred Uiteindelijk zelf besloot langs te komen bij ons. Dit heb ik als zeer klantvriendelijk ervaren. Naast het feit dat Fred alle tijd heeft vrij gemaakt om ons goed te helpen heeft die ook het juiste advies gegeven. Hierdoor hebben wij nu een hoop meer grip op de situatie dan hiervoor. Je vervangt namelijk niet elke week je fundering.

Zoek je dus iemand met verstand van zaken, dan ben je bij Fred aan het juiste adres. Van mij krijgt die een 5 ster op Google!

 

dakinspectie door Premiumkeur
dakgoot inspecteren
kruipruimte inspectie Premiumkeur
loodslab inspecteren plat dak
De inspecteurs van Premiumkeur zijn goedopgeleide fundering experts


Wegens de aankoop van een rijksmonumentaal pand in Assendelft waren wij op zoek naar een specialist voor bouwkundige keuring inclusief een aanvullend funderingsonderzoek. Na het vergelijken van verschillende dienstverleners werd ons duidelijk dat PremiumKeur extra meetinstrumenten inzet om funderingsonderzoek te verrichten tegen competitieve prijzen. Fred was snel en duidelijk in communicatie en ook direct beschikbaar. Tijdens de keuring werd al snel duidelijk dat Fred barst van ervaring en volledig onafhankelijk advies afgeeft. Dankzij het professionele advies en het rapport wat de volgende dag werd afgeleverd hebben wij met zelfvertrouwen de woning aangeschaft – Fred, nogmaals bedankt!

 

Een goed uitgevoerde bouwkundige keuring voorkomt een miskoop


Erg fijne keurders. Wij hadden een overeenkomst bod op een woning in Zaandijk enkele maanden geleden, een oud huis dat volgens het makelaarskantoor in goede conditie verkeerde. Het makelaarskantoor raadde een keurder aan, maar wij zijn toch onze eigen weg ingeslagen en bij Premiumkeur uitgekomen.

Daan kwam de keuring uitvoeren en dat heeft hij zeer vakkundig uitgevoerd. Het huis had zoveel mankementen dat het ongeveer 2 ton zou kosten om het weer op te knappen. Overal bleek dat de eigenaar de laatste 40 jaar zelf alles had opgeknapt en dat zag er op het eerste gezicht best prima uit, maar als je ergens onder keek bleek het onvakkundig te zijn. Het grootste probleem was de fundering, het huis was flink aan het verzakken met het hele rijtje. Het is dan niet mogelijk om de fundering aan te pakken omdat de buren, en diens buren ook mee moeten doen.

Kortom, voor een jong stel die gewoon in een mooi huis willen wonen en vooral niet veel verstand hebben van huizen, heeft Premiumkeur ons gered van een financiële strop.

Daarnaast zijn ze erg behulpzaam en nam hij heel erg de tijd voor ons. Wij zouden Fred (en Daan) van harte aanraden. Bij Fred weet je zeker dat alles goed zit als onafhankelijke partij

 

Blijf uit de buurt van de bedrijven waar de makelaar graag mee samenwerkt


Vrijstaand jaren 30 huis in Wormerveer, scheuren in beide zijgevels, verkopend makelaar die schermt met een bouwkundig rapport van een bedrijf waar de makelaar graag zaken mee doet. Een rapport waarin veel gebreken staan, maar niks staat over een potentieel funderingsgebrek… dat betekent maar 1 ding: Fred Tokkie van Premiumkeur bellen.

Fred had het huis al eens eerder bekeken voor een potentiële klant die op het laatste moment afhaakte. Hij wist me tijdens ons eerste telefoongesprek reeds te melden dat er informatie achter wordt gehouden door de verkopende partij. Er is namelijk een peilbuis aanwezig naast de gevel, wat erop duidt dat er waarschijnlijk al twijfels waren over de grond en fundering.

Deze twijfels worden weggenomen na een lintvoegmeting: het woonhuis is zowel naar voren als naar rechts goed verzakt. Funderingsherstel wordt door Fred op 125k geschat, dit hebben we meegenomen in ons bod (wat natuurlijk niet geaccepteerd werd).

Ik kan iedereen aanraden om contact op te nemen met Fred als je twijfelt over de bouwkundige staat van een nog aan te kopen huis. Zijn rapport is duidelijk en binnen enkele dagen klaar en geeft je meer zekerheid of en hoeveel je kunt bieden.

 

Premiumkeur is financieel niet afhankelijk van makelaars dus onafhankelijk


Bij de aankoop van ons huis in Assendelft hebben wij een bouwkundige keuring laten uitvoeren door de bouwkundig adviseur die onze makelaar had aangeraden. Daar kwam niets zorgwekkends uit.

Afgelopen december bleek dat er sprake was van ernstige vochtproblemen in het souterrain. Omdat wij niet begrepen wat de oorzaak van deze problemen was, hebben wij Fred Tokkie ingeschakeld. Hij constateerde meteen dat de pomp die in het souterrain was geïnstalleerd een grondwaterpomp was en wees ons erop dat dit een enorme red flag was, omdat dit altijd betekent dat er sprake is van vochtoverlast. Ook wees hij ons op allerlei oude sporen van vochtproblematiek. De vochtproblematiek is bij ons dermate ernstig dat er een kelderbak gemaakt moet worden, waarbij ook de fundering moet worden aangepakt.

De bouwkundige die wij bij aankoop op advies van onze makelaar hadden ingeschakeld, had dit natuurlijk moeten zien, maar heeft hier bij ons helemaal geen melding van gemaakt.

Fred heeft ons enorm geholpen met zijn expertise en praktische tips. Een volgende keer schakelen we zeker Fred in en niet een bouwkundige die afhankelijk is van een makelaar om aan opdrachten te komen, zoals degene die wij hadden ingeschakeld. Die heeft er immers belang bij om zo min mogelijk gebreken te melden en de herstelkosten te bagatelliseren, zodat de koop doorgang kan vinden.

 

dakpannen inspecteren
inspecteren loodslabben (2)
lekkage opsporen
De meest uitgebreide bouwkundige keuring Westknollendam


We hebben Fred ingeschakeld voor de bouwkundige keuring van ons nieuw te kopen huis in Westknollendam. Fred is een zeer kundig en ervaren vakman! Hij kruipt in alle gaten en kieren om een goede inventarisatie te maken van de bouwkundige kwaliteit van het huis. Met zijn twee een flinke tijd in de kruipruimte gelegen om alles te inspecteren. Hij ziet dingen die jij niet ziet.

Hij betrekt je bij de bouwkundige inspectie en geeft over alle aspecten die hij tegenkomt een advies. Binnen enkele dagen een complete rapportage via de e-mail met bij alle onderdelen een inschatting van de kosten en de kwaliteit van het onderdeel.

 

Bouwkundige keuring met een inschatting van de verbouwingskosten


Wij hebben Fred ingeschakeld voor de bouwkundige keuring voor een woning in Jisp. Fred neemt echt de tijd voor je en legt alles haarfijn uit. De kleinste plekjes die je zelf over het hoofd zou zien worden door Fred opgemerkt. Naast bouwkundig advies heeft Fred ons ook advies gegeven over de verwachte verbouwingskosten. Dankzij zijn ervaring als aannemer kon hij ons ook op dit vlak van objectief advies voorzien. Ik zou Fred aan eenieder kunnen aanraden die een huis gaat kopen in Westknollendam

 

Ook na de bouwkundige keuring zijn wij goed bereikbaar


Ik heb meerdere malen gebruikt gemaakt van de diensten van Fred en dit steeds naar volle tevredenheid. Fred Tokkie is een nette en correcte kerel die met passie, plezier en veel ervaring zijn vak uitoefent. Je merkt dat hij het echt leuk vindt om een pand door te lichten en daar vervolgens uitgebreid advies over te geven. Fred bekijkt het pand grondig en neemt daarna ruim de tijd voor uitleg over zijn bevindingen en geschatte verbouwkosten. Ook daarna is Fred nog beschikbaar om mee te denken. Anders dan bij veel bouwkundige keuringen persoonlijke service tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding.

 

Bouwkundige keuring inclusief een algehele kruipruimte inspectie


Ik heb Fred onlangs ingeschakeld voor een bouwkundige keuring van een woning in Zaandijk. Ik ben zo tevreden dat ik dat graag wil delen. Fred heeft een no-nonsense houding en inspecteert grondig, van het dak tot in de kruipruimte. Ik kreeg ook een heldere uitleg ter plaatse. Het huis dat ik op het oog had was in slechte staat en Fred heeft een heldere inschatting gemaakt van de herstelkosten. Hij heeft me ook achteraf nog met raad & daad bijgestaan in de onderhandeling met de makelaar. Echt supergoede service

 

 

bouwkundige keuring dakkapel
inspecteren loodslabben
dakinspectie
vloerbalken inspecteren
De kruipruimte wordt door Premiumkeur helemaal geïnspecteerd


De inspecteurs van Premiumkeur gaan de kruipruimte helemaal in, klimmen in de meeste gevallen het dak helemaal op en onderzoeken het gehele huis visueel op de aanwezigheid van asbest. (niet destructief)
Ook kunt u tijdens de bouwkundige keuring de open haard en het openhaardkanaal/rookgaskanaal door mij volledig laten inspecteren, want ik ben in het bezit van een 20 meter lange hightech endoscoopcamera. Voor een rookkanaalinspectie worden extra kosten berekend. Kostbare aanvullende onderzoeken zijn na de bouwkundige keuring niet meer nodig, dit scheelt u veel geld en u weet direct waar u aan toe bent. Wij zijn in het bezit van een   kruipruimte robot met een videocamera erop en deze kan elke kruipruimte inspecteren en fotograferen (meerprijs) Er is geen enkel bedrijf in Nederland die deze hoogwaardige apparatuur gebruikt. Ook kunnen wij het dak inspecteren met een hoogwerker. Begrijpt u nu het verschil in kwaliteit, Premiumkeur biedt u echt de meest uitgebreide bouwkundige keuring. een Premium inspectie van uw nieuwe huis geeft u een realistisch inzicht in de bouwkundige kwaliteit van uw nieuwe huis.

 

 

 

Premiumkeur garandeert u 100 % onafhankelijkheid van de makelaardij


Geheel onafhankelijke keurder die gelukkig niet met de snelle huizenverkoop markt meedraait. Een huis kopen kost tijd, en energie en zou een leuk proces moeten zijn waarbij de meeste risico’s nauwkeurig en eerlijk in kaart gebracht worden zodat de koper een weloverwogen beslissing kan maken. Iets waar Premiumkeur voor staat. Het bouwkundig rapport bevatte zowel de bevindingen als korte en lange termijn kosten. Aanrader dus.