Bouwkundige keuring Jisp

Bouwkundige keuring Assendelft


Kies voor een bouwkundige met 30 jaar ervaring als van plan bent u van plan een oud huis te kopen in Assendelft ?en beter. Uw huis wordt gekeurd van fundering tot dak en ook de kruipruimte wordt volledig geïnspecteerd.

Bel 075-2026663

Ik ben 7 dagen per week telefonisch bereikbaarbaar, dus ook na kantoor uren en in het weekend.

De meeste bedrijven die tegen dumpprijze bouwkundige keuringen uitvoeren doen geen uitspraken over de fundering en gaan de kruipruimte niet in en klimmen vaak het dak niet op.

U neemt een groot financieel risico door zo’n bedrijf in te huren want feitelijk leveren zij een onvolledige bouwkundige keuring. Dus die goedkope bouwkundige die u via een bouwkeuring vergelijk site heeft gevonden kan u erg duur komen te staan.

Fred heeft het huis dat wij op het oog hadden in Assendelft  vakkundig gekeurd. Superblij zijn we dat hij de moeite nam om echt de kruipruimte in te gaan. Zo wisten we dat de vloerbalken en kruipruimte aan renovatie toe zijn. Hij heeft ons ruim 10.000 euro en een hoop ellende bespaard  Fred werkt snel, vakkundig en grondig. Ook na de keuring en oplevering van het rapport was hij meer dan bereid om mee te denken in het onderhandelingsproces en aanstaande renovatie.
Super fijne en communicatieve man
Met grote regelmaat voer ik bouwkundige keuringen uit in de Zaanstreek, zoals assendelft, Zaandam, Zaandijk, Wormer, Wormerveer, Den Ilp, Ilpendam, Oostzaan, Westzaan, Koog aan de Zaan en Jisp
Ik ben dus goed op de hoogte welke bouwkundige gebreken vooral in de Zaanstreek voorkomen. Bovendien ben ik goed bekend met de typische Zaanse bouwstijl.
Bouwkundige keuring Assendelft

Verbouw advies en verbouwingkosten overzicht


direct na dat de bouwkundige keuring heeft plaatsgevonden kunt u mij alle vragen stellen over uw verbouwingsplannen, of deze technisch haalbaar zijn maar u kunt mij ook vragen hoeveel de de verbouwing per onderdeel mag kosten.

Ik heb meer dan 25 jaar als aannemer gewerkt en vele oude huizen heb ik  verbouwt, gerenoveerd of gerestaureerd. Ik kan u dus alles vertellen of bouwkundige ingrepen technisch haalbaar zijn maar kan u ook  meteen vertellen wat elke bouwkundig ingreep u gaat kosten.

Voor een bouwkundige keuring in assendelft gingen wij op zoek naar een goede partij die ons (toekomstig) goed kon keuren en natuurlijk (lekker Hollands) niet de duurste van de markt was. Met Fred Tokkie hebben wij deze 2 vliegen in 1 klap geslagen. Met een zeer kritische blik heeft Fred ons toekomstige huis van onder tot boven helemaal geïnspecteerd en ging daarbij verder dan je mag verwachten. Waar andere keurmeesters stoppen zodra zij het dak niet goed kunnen bereiken of het luik van de kruipruimte te krap vinden klimt Fred met al het gemak (en lenigheid) het dak op en met veel gemanoeuvreer de kruipruimte in om ook daar goed een beeld te kunnen krijgen van de situatie. Door de tijdsnood – die Fred goed aanvoelde – zorgde hij er ook voor dat het rapport kant en klaar diezelfde dag nog bij ons in de mail zat en konden wij met voldoende argumenten richting de verkopende partij om toch nog wat van de prijs te krijgen. Ook daartoe had Fred nog flink wat goede tips gegeven. Kortom: Zeer tevreden over Fred, zijn kritische blik en manier van rapporteren en de volgende keer – mocht het nodig zijn – dan schakelen wij hem ook zeer zeker weer in.
 

 

Bouwkundige keuring Assendelft

Direct weten waar u  U financieel aan toe bent

Ik begrijp goed dat als u een huis gezien dat u graag wilt kopen dat het voor u belangrijk is om te weten wat er aan een huis mankeert en wat het verhelpen van de geconstateerde bouwkundige gebreken u extra gaat kosten.

Ik voer niet even snel een bouwkundige keuring uit en vertrek dan meteen naar de volgende klant, want na de bouwkundige keuring kunnen we samen onder het genot van een kopje koffie drinken in Assendelft en de resultaten van de bouwkundige keuring bespreken. Wachten op het bouwkundig rapport om is hierdoor niet meer nodig.

Fred is allereerst kundig en betrouwbaar in zijn oordeel mbt het huis. Daarnaast is hij ook prettig in de omgang en is snel met zijn rapportage. Wij zijn zeer tevreden over zijn adviezen bij de aankoop van ons vrijstaande huis in Assendelft Aangezien het huis al een tijd te koop stond en meer dan 80 jaar oud is, was het nodig om een goed inzicht te krijgen in de herstelwerkzaamheden die per se moeten gebeuren en of het huis goed gebouwd is. Fred heeft dit duidelijk weergegeven en heeft ons zo goed voorbereid op te maken kosten bij de aankoop. Met Fred krijg je een goed en degelijk advies dat nodig is om niet een “kat in de zak” te kopen. Ik raad dan ook zeker aan om Fred in te schakelen bij een dergelijk onderzoek voor uw (nieuwe) huis.

Eerst de bouwkundige keuring en dan pas een bod uitbrengen

Ik raad u aan eerst een bouwkundige keuring te laten uitvoeren zodat u vrij exact weet er aan het huis mankeert Teken pas een voorlopig koopcontact na dat de bouwkundige keuring heeft plaatsgevonden. U kunt nu een openingsbod uitbrengen dat is afgestemd op de resultaten van de bouwkundige keuring, waardoor u niet een te hoog bod doet.
De gekte op de huizenmarkt is niet alleen in Amsterdam en Utrecht maar ook in de Zaanstreek en ik begrijp dat het niet altijd mogelijk is om eerst een bouwkundige keuring uit te voeren, want vaak wordt van u verwacht dat u eerst een bod doet.

Tijdens de bouwkundige keuring inventariseer de bouwkundige gebreken. In het bouwkundig rapport vind u een uitgebreid overzicht met de kosten voor het herstellen van de bouwkundige gebreken gespecificceerd in directe kosten en termijnkosten

Met het bouwkundig rapport in de hand heeft u ijzersterke argumenten om duizenden euro’s van de vraagprijs af te halen.