Bouwkundige Keuring Zaandam
Bouwkundige keuring Zaandam

Bouwkundige Keuring Assendelft


Bouwkundige keuring Assendelft. Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring Assendelft. We hebben al velen huizen in Assendelft gekeurd en hebben veel bouwtechnische kennis van lokale factoren. We hebben geen enkele commerciële binding met makelaars uit de omgeving Assendelft.
U kunt dus rekenen op een eerlijke en een deskundig uitgevoerde bouwkundig keuring Assendelft. Lees de recensies van vele tevreden huizenkopers. Maak direct een afspraak om een bouwkundige keuring in te plannen 075-2340777 of e-mail naar premiumkeur@gmail.com

Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk 100% onafhankelijke keuring. Een erkend en geregistreerd Keurmerk dat u als consument de garantie geeft dat wij 100% onafhankelijk zijn. Er is geen ander keurmerk in Nederland die u deze garantie geeft.

Kies voor de meest uitgebreide bouwkundige keuring Assendelft. Kies voor een Zaanse bouwkundige met 30 jaar ervaring die veel lokale bouwkundige kennis heeft van Assendelft en daardoor weet welke bouwkundige gebreken in Assendelft veel voorkomen. Bij een bouwkundige keuring Assendelft is het erg belangrijk dat de fundering beoordeeld wordt. Ik ben een funderingsspecialist die u kan behoeden voor een ernstige miskoop.

Lees een uitgebreid artikel over mij in de NRC en bekijk mij ook in het tv programma Kassa van 1-5-2021. U kunt ook een artikel over mij lezen in Business insider

Ik ben niet alleen goedkoper, maar ook veel completer Alle bouwkundige onderdelen worden tijdens een bouwkundige keuring Assendelft grondig geïnspecteerd.

U hoeft dus niets extra te betalen voor een kruipruimte inspectie of dakinspectie.
Kies voor de meest uitgebreide en deskundige bouwkundige keuring Assendelft en de Zaanstreek, ik keur ook alle soorten huizen rondom Zaandam zoals in Purmerend, Zaandijk, Koog aan de Zaan, Westzaan, Oostzaan, Uitgeest, Landsmeer, Den Ilp, Ilpendam, Jisp, Wormer, Wormerveer, Krommenie, Wijdewormer en een groot gedeelte van Noord-Holland.

Ik ga de kruipruimte in, klim het dak op en geef u altijd een duidelijk advies over de fundering. Besef goed dat de meeste woningkeurders dit niet doen!

Meestal kan ik de volgende dag al een bouwkundige keuring Assendelft voor u uitvoeren en  ben 7 dagen per week voor u bereikbaar ook na kantooruren en in het weekeind. U krijgt mij altijd persoonlijk te spreken, zodat u direct antwoord krijgt op al uw vragen. Kies ook voor een Premium bouwkundige keuring, want het kan u veel geld besparen.

U kunt ook bij ons terecht voor een specialistisch onderzoek of een deel inspectie zoals een funderingsonderzoek,kruipruimte inspectie, dakinspectie, vochtinspectie, gevel inspectie, isolatie advies woning, scheuren onderzoek, gevel inspectie, lekkages opsporen, lek detectie, schaderapport, conflict met de aannemer, bouwkundige vooropname, mediation bij bouwkundige geschillen,  opleveringskeuring van uw nieuwbouw woning,  nulmeting en een meerjarenonderhoudsplan,

Bij Premiumkeur krijgt een gratis bouwadvies en inzicht in de verbouwingskosten


Direct nadat ik de bouwkundige keuring heb afgerond kunt u mij alle vragen stellen over uw verbouwingsplannen,

Ik heb meer dan 25 jaar als aannemer gewerkt en vele oude huizen heb ik zelf van fundering tot dak verbouwt. Ik kan u slimme bouwkundige tips geven die u veel geld kunnen besparen. Maar kan u ook allerlei adviezen geven over constructieve ingrepen zoals het maken van een muurdoorbraak.

Wilt u weten wat het kost om uw huis te isoleren, het plaatsen van een uitbouw of dakkapel dan kan ik u redelijk exact vertellen wat dat kost.

Bouwkundige keuring Assendelft (1)
Bouwkundige keuring Assendelft (2)
Bouwkundige keuring Assendelft (3)
Bouwkundige keuring Assendelft (4)

We hebben Fred ingeschakeld voor de bouwkundige inspectie van ons nieuw te kopen huis in Assendelft. Fred is een zeer kundig en ervaren vakman!
Hij kruipt in alle gaten en kieren om een goede inventarisatie te maken van de bouwkundige kwaliteit van het huis. Met zijn twee een flinke tijd in de kruipruimte gelegen om alles te inspecteren. Hij ziet dingen die jij niet ziet. Hij betrekt je bij de inspectie en geeft over alle aspecten die hij tegenkomt een advies. Binnen enkele dagen een complete rapportage via de e-mail met bij alle onderdelen een inschatting van de kosten en de kwaliteit van het onderdeel.

Wij hebben Fred ingeschakeld voor de bouwkundige keuring voor een woning in Assendelft. Fred neemt echt de tijd voor je en legt alles haarfijn uit.
De kleinste plekjes die je zelf over het hoofd zou zien worden door Fred opgemerkt. Naast bouwkundig advies heeft Fred ons ook advies gegeven over de verwachte verbouwingskosten. Dankzij zijn ervaring als aannemer kon hij ons ook op dit vlak van objectief advies voorzien. Ik zou Fred iedereen kunnen aanraden die een huis gaat kopen in Assendelft.

Herstelkosten


Bouwkundige keuring Assendelft. Ik begrijp goed dat als u een huis gezien heeft in Assendelft dat u graag wilt kopen dat het voor u belangrijk is om te weten wat er aan een huis mankeert en wat het herstellen van bouwkundige gebreken u extra gaan kosten. Ik voer niet even snel een bouwkundige keuring Assendelft uit en vertrek dan meteen naar de volgende klant, want nadat de bouwkundige keuring Assendelft is uitgevoerd kunnen we indien u het wenst een kopje koffie in Assendelft drinken en de resultaten van de bouwkundige keuring bespreken. Na dit verhelderende gesprek heeft u inzicht gekregen in de bouwkundige staat van het huis en de extra kosten waar u rekening mee moet houden.

Direct noodzakelijke kosten


Ik raad u aan eerst een bouwkundige keuring te laten uitvoeren zodat u precies weet wat er aan het huis mankeert. Ik inventariseer tijdens de bouwtechnische keuring de bouwkundige gebreken voor u en maak een overzicht van de herstelkosten. De kosten worden opgesplitst in direct noodzakelijke kosten en de kosten op langere termijn. U heeft ijzersterke argumenten in handen om te onderhandelen over de vraagprijs. Als u goed onderhandeld kan u duizenden euro’s van de vraagprijs af krijgen.

Wat zijn direct noodzakelijke kosten

Onder direct noodzakelijke kosten wordt verstaan; Kosten die direct moeten worden gemaakt ter voorkoming van verdere schade of vervolgschade of bouwkundige gebreken aan een woning die direct herstel nodig hebben om verdere verslechtering en schade te voorkomen.

Bouwkundige keuring Assendelft (5)
Bouwkundige keuring Assendelft (6)
Bouwkundige keuring Assendelft (7)
Bouwkundige keuring Assendelft (8)

Ik heb meerdere malen gebruikt gemaakt van de diensten van Fred en dit steeds naar volle tevredenheid. Fred Tokkie is een nette en correcte kerel die met passie, plezier en veel ervaring zijn vak uitoefent. Je merkt dat hij het echt leuk vindt om een pand door te lichten en daar vervolgens uitgebreid advies over te geven. Fred bekijkt het pand grondig en neemt daarna ruim de tijd voor uitleg over zijn bevindingen en geschatte verbouwkosten. Ook daarna is Fred nog beschikbaar om mee te denken. Anders dan bij veel bouwkundige keuringen persoonlijke service tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding. 

Ik heb Fred onlangs ingeschakeld voor een bouwkundige keuring van een woning in Assendelft. Ik ben zo tevreden dat ik dat graag wil delen. Fred heeft een no nonsense houding en inspecteert grondig, van het dak tot in de kruipruimte. Ik kreeg ook een heldere uitleg ter plaatse. Het huis dat ik op het oog had was in slechte staat en Fred heeft een heldere inschatting gemaakt van de herstelkosten. Hij heeft me ook achteraf nog met raad & daad bijgestaan in de onderhandeling met de makelaar. Echt super goede service.

Voor de aankoop van een huis in Assendelft moesten we een bouwkundige keuring laten verrichten voor het tekenen van een koopcontract. Ik heb hiervoor Fred gebeld die ons snel te woord heeft gestaan. Hij verzekerde ons onmiddellijk dat de korte tijdslijnen geen enkel probleem zouden zijn. Tevens viel het ons snel op dat bij Fred de klant op de eerste plek komt, en niet de makelaar. Hij wist precies wie de keurders waren die aangeraden werden door de makelaar, en gaf ook direct aan wat de aandachtspunten vaak zijn voor een huis uit het relevante bouwjaar. De afspraak was daarna snel geregeld. De bouwkundige inspecteur die door Fred’s firma was gestuurd was tijdens zijn inspectie erg grondig en heeft meerdere gebreken gevonden die ons als leek absoluut nooit waren opgevallen. Dit was allemaal haarfijn uiteengezet in een gedetailleerd rapport waar ook keurig inschattingen stonden voor elke reparatie. Hierdoor weten we nu welke reparaties nodig zijn, en welke op termijn verstandig zijn om te doen. Bij een volgende verhuizing zou ik zeker weer contact opnemen met deze firma.

De huizenmarkt in de Randstad is een slangenkuil, soms lijkt het wel alsof iedereen het slecht met de koper voor heeft. Toen we Fred Tokkie van Premiumkeur bij ons koopproces betrokken veranderde dat negatieve gevoel meteen. Vanaf het eerste gesprek was het duidelijk dat hij alles doet in het belang van de koper.
De eerste keer dat we Fred Tokkie belden was hij toevallig in de buurt van ‘ons’ huis, en is hij gelijk even langs gereden om de gevel te inspecteren. Hij werkt grondig, snel, is gepassioneerd over zijn werk en is ook nog eens een vriendelijke man.
Fred Tokkie doet de noodzakelijke inspectie, maar schroomt er ook niet voor om een koopadvies te geven. Omdat hij aannemer is geweest gaf hij ons tussendoor ook zeer welkom advies over aanpassingen die we eventueel in het interieur zouden kunnen doen.
Na de bouwkundige keuring hebben we met een goed gevoel het koopcontract getekend.

 • Sanitair badkamer
 • Dakconstructie
 • Spanten
 • Gordingen
 • Nokbalk
 • Isolatie dak
 • Lekkages van het dak
 • Vochtmeting lekkages
 • Vloerconstructie
 • Balkconstructie
 • Staal constructie
 • Kruipruimte
 • Staal constructie kruipruimte
 • Vloerconstructie in kruipruimte
 • Broodjesvloer kruipruimte
 • Kwaaitaalvloer
 • Betonrot in kruipruimte
 • Riolering in Kruipruimte
 • Huiszwam
 • Asbest in kruipruimte
 • Ventilatie kruipruimte
 • Houtworm in de kruipruimte
 • Huiszwam in de kruipruimte
 • Optrekkend vocht in de kruipruimte
 • Houtrot in de kruipruimte
 • Lekkages in de kruipruimte
Wat keur ik bij bouwkundige keuring Assendelft?

 • De dakpannen
 • De nokvorsten
 • De schoorsteen
 • De dakgoot en hemelwaterafvoeren
 • De dakkapellen indien aanwezig
 • Het zinkwerk en de bitumineuze dakbedekking
 • Lood en loodslabben
 • De boeidelen
 • De houten gootbak
 • De zinken deklijsten
 • De voorgevel, achtergevel, zijgevels
 • De bakstenen
 • Asbest in de kruipruimte
 • Het voegwerk
 • Het pleisterwerk
 • De ramen
 • Riolering
 • De kozijnen
 • Het glas
 • De binnen deuren en buiten deuren
 • Deurbeslag
 • De Badkamer
 • Tegelwerk badkamer
 • Voegwerk badkamer
 • Siliconenkit badkamer
 • Aarding van de badkamer
 • Ventilatie badkamer
 • Funderingsinspectie
 • Balkon constructie
 • Houten constructie balkon
 • Vloerconstructie kruipruimte
 • Hekwerk balkon constructie en veiligheid
 • Draagconstructie balkon
 • Staalconstructie balkon
 • Funderingsadvies
 • Betonrot balkon
 • Cv-installatie
 • Bouwjaar cv-ketel en/of deze elk jaar een servicebeurt heeft gehad (stickers op ketel)
 • Rookgasafvoer
 • Zuurstof toevoer
 • Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • aanvoer en retour Leidingen van cv-installatie
 • Lekkages cv-ketel en radiatoren
 • Radiatoren
 • Vloerverwarming
 • Vloerverwarming unit
 • Pomp vloerverwarming
 • Inlaatcombinatie
 • Overdruk ventiel
 • Thermostaat
 • Elektrische installatie
 • Groepenkast
 • Zekeringen
 • Aardlekschakelaar
 • Aarding groepenkast
 • Aanwezigheid van aardpen
 • Aarding stopcontacten
 • Groepenkaart
 • Stopcontacten
 • Leidingen
 • Veiligheid
 • Brandveiligheid
 • Plafonds
 • Brandbare materialen
 • Giftige brandbare materialen
 • Aanwezigheid rookmelders (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • Inbraakbestendigheid + hang en sluitwerk
 • Buiten schilderwerk
 • Binnen schilderwerk
 • Keuken
 • Toilet
 • Tegelvloeren
 • Houten vloerbalken
 • Aanbouw
 • De fundering van de aanbouw of uitbouw
 • Vochtmetingen
 • Vochtplekken, schimmel
 • Algehele bouwkundige staat
 • Een zeer duidelijk advies over de fundering van het huis